Recenzie „Love & Gelato” de Jenna Evans Welch

Titlu: Love Gelato
Autor: Jenna Evans Welch
An apariție : 2016
Editura: Epica
Nr. Pagini: 352
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Andreea Istoc
Publicată la 15.08.2017
Nota recenzorului: n/a
Recenzie „Love & Gelato” de Jenna Evans Welch
1.7 (33.33%) 3 votes

Până acum nu am fost niciodată în Italia, însă citind această carte am descoperit minunățiile Florenței și am parcurs povestea împreună cu protagoniștii cărții: Lina și Ren.

Lina, o tânără adolescentă, a cărei mamă s-a stins din viață în urmă cu patru luni din cauza cancerului, pleacă la Florența, la un bun prieten de-al mamei sale, asta fiind ultima dorință a dânsei înainte de a muri. Susținută de prietena ei, Addie, Lina se mută un an la Howard.

De cum ajunge acolo, două lucruri o intrigă: jurnalul mamei sale, pe care nu are curaj încă să îl deschidă și Ren, un băiat chipeș și prietenos, vecinul din apropiere.

Împreună cu acesta, devenind buni prieteni, încearcă să descopere misterul mamei sale găsit în jurnal, iar toată călătoria deodată devine palpitantă.
Vor reuși oare să dezlege misterul ce le dă târcoale? Îi va apropia sau îi va distanța pe cei doi protagoniști? Vă las pe voi să aflați.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Jenna Evans Welch.

Love and Gelato este un roman palpitant și totodată înduioșător, care te trece prin toate stările posibile și care te transportă în lumea Florenței.

 

Aspecte Pozitive:

Am reușit să văd Florența prin ochii protagoniștilor, cu ajutorul descrierilor frumoase.

Aspecte Negative:

Nu există.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

  1. Avatar Barbalata Mirela
    Reply

    Nu am reusit sa o iau pana acum. Oricum aceasta carte este trecuta pe lista de cumparaturi. Pana la urma nu strica sa o citesc si la iarna…cu gandul la vacanta 🙂

POST A COMMENT.