Recenzie „Love & Gelato” de Jenna Evans Welch

de | aug. 15, 2017 | Recenzii cărți

Până acum nu am fost niciodată în Italia, însă citind această carte am descoperit minunățiile Florenței și am parcurs povestea împreună cu protagoniștii cărții: Lina și Ren.

Lina, o tânără adolescentă, a cărei mamă s-a stins din viață în urmă cu patru luni din cauza cancerului, pleacă la Florența, la un bun prieten de-al mamei sale, asta fiind ultima dorință a dânsei înainte de a muri. Susținută de prietena ei, Addie, Lina se mută un an la Howard.

De cum ajunge acolo, două lucruri o intrigă: jurnalul mamei sale, pe care nu are curaj încă să îl deschidă și Ren, un băiat chipeș și prietenos, vecinul din apropiere.

Împreună cu acesta, devenind buni prieteni, încearcă să descopere misterul mamei sale găsit în jurnal, iar toată călătoria deodată devine palpitantă.
Vor reuși oare să dezlege misterul ce le dă târcoale? Îi va apropia sau îi va distanța pe cei doi protagoniști? Vă las pe voi să aflați.

Love and Gelato este un roman palpitant și totodată înduioșător, care te trece prin toate stările posibile și care te transportă în lumea Florenței.

 

Titlu: LOVE GELATO
Autor: Jenna Evans Welch
An apariție : 2016
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 352
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 2013

Alte recenzii de la Jenna Evans Welch:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Pasagerul” de Cormac McCarthy
Recenzie ”Pasagerul” de Cormac McCarthy

Cu toată bravada mea și cu toate că mă bat cu pumnul în piept că nu mă las influențată, n-am avut încotro și m-am aliniat și eu printre entuziaștii cititori ai lui McCarthy, stârnită de isteria din online la apariția pe piața românească a dipticului romanesc Pasagerul...

Recenzie ”Grădinile Finzi-Contini” de Giorgio Bassani
Recenzie ”Grădinile Finzi-Contini” de Giorgio Bassani

Grădinile Finzi-Contini este considerat deja un clasic al literaturii italiene, o poveste de dragoste (o dragoste adolescentină, cu fluturi în stomac, cu treceri repetitive de la clipe abisale pline de lacrimi amare la clipe de extaz absolut udate cu stropi de...

0 0 votes
Article Rating
Andreea Istoc a fost redactor Booknation.ro și a scris 6 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Andreea Istoc aici.
Subscribe
Notify of
guest

3 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Barbalata Mirela

Nu am reusit sa o iau pana acum. Oricum aceasta carte este trecuta pe lista de cumparaturi. Pana la urma nu strica sa o citesc si la iarna…cu gandul la vacanta 🙂