🔥 CARTEA LOVE GELATO. VACANȚĂ LA FLORENȚA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Fiind într-un blocaj, nu puteam citi deloc cărți. Orice carte luam în mână, mă plictisea. Vi s-a întâmplat şi vouă să nu mai fiți atraşi de cărți o perioadă? Din fericire, perioada mea a fost scurtă datorită Love & Gelato. M-am gândit că o lectură uşoară mă va salva din blocaj, căci obişnuiesc să spun că Lectura e un colac de salvare. Da, da, ați asistat la primul meu citat 😊 Revenind, chiar aşa s-a întâmplat. Această carte minunată m-a readus în lumea cărților, a lecturii şi al ceaiului servit din pat, cu o carte în mână ☕🛏📚

 Eşti în căutarea unei călătorii alături de personaje şarmante şi locuri minunate? Ei bine, ce părere ai despre țara în formă de cizmă? Eşti pregătit să-ți imaginezi că savurezi gelato ba cu Hadley, ba cu Lina? Jenna Evans Welch, autoarea unui roman superb, te poate ajuta!

Aşeză-te  într-un fotoliu confortabil, cu o ceaşcă de ceai fierbinte într-o mână şi Love & Gelato în cealaltă. Astăzi vom călători în Italia, Florența.

Lina, o adolescentă în vârstă de şaisprezece ani, ajunge în Florența după moartea mamei sale, Hadley. Femeia şi-a dorit ca după moartea sa Lina să viziteze Florența, dar şi pe Howard.

Ajungând la fața locului, fata descoperă că va locui într-un cimitir şi primeşe un jurnal care se presupune a fi al mamei sale. Lina se împrieteneşte cu Ren, misteriosul italiano-amercan, care se dovedeşte a fi un băiat simpatic şi prietenos.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Jenna Evans Welch.

Viața ei se dă peste cap când începe să citească jurnalul, un obiect mult mai complex decât crezuse ea.

Cu Ren alături de ea, fata porneşte pe urmele mamei sale cutreerând Florența şi mâncând gelato. Lecturând mi s-a făcut o poftă de nedescris de gelato, chiar dacă n-am gustat în viața mea😋 Cine ştie, poate Lina va avea parte şi de dragoste?

Trecând peste aceste aspecte, cartea este foarte bine scrisă. Fiind la persoana întâi, din perspectiva unei puştoaice de şaispezece ani, este relatată într-un mod hazliu. Citez: mă privea de parcă i-aş fi spus că sunt pe jumătate struț.

Încărcată cu desrieri ale Florenței, Love& Gelato te face să te simți de parcă te-ai teleporta cu fotoliul direct pe Ponte Vecchio, alături de Lina şi Ren.

Mister şi secrete, iubire şi familie. “Love & Gelato” vă va fermeca cu siguranță, aşa cum m-a fermecat pe mine.

🔥 CARTEA LOVE GELATO. VACANȚĂ LA FLORENȚA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Love Gelato. Vacanță La Florența
Autor: Jenna Evans Welch
An apariție : 2016
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 349
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 1.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

O lectură uşoară, relaxantă

Avatar
Autor: Comunitatea Booknation.ro
Redactor de 1746 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Comunitatea Booknation.ro