Recenzie Love& Gelato. Vacanță la Florența de Jenna Evans Welch

de | sept. 1, 2017 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA LOVE GELATO. VACANȚĂ LA FLORENȚA ARE REDUCERE PE:

Fiind într-un blocaj, nu puteam citi deloc cărți. Orice carte luam în mână, mă plictisea. Vi s-a întâmplat şi vouă să nu mai fiți atraşi de cărți o perioadă? Din fericire, perioada mea a fost scurtă datorită Love & Gelato. M-am gândit că o lectură uşoară mă va salva din blocaj, căci obişnuiesc să spun că Lectura e un colac de salvare. Da, da, ați asistat la primul meu citat 😊 Revenind, chiar aşa s-a întâmplat. Această carte minunată m-a readus în lumea cărților, a lecturii şi al ceaiului servit din pat, cu o carte în mână ☕🛏📚

  Eşti în căutarea unei călătorii alături de personaje şarmante şi locuri minunate? Ei bine, ce părere ai despre țara în formă de cizmă? Eşti pregătit să-ți imaginezi că savurezi gelato ba cu Hadley, ba cu Lina? Jenna Evans Welch, autoarea unui roman superb, te poate ajuta!

Aşeză-te  într-un fotoliu confortabil, cu o ceaşcă de ceai fierbinte într-o mână şi Love & Gelato în cealaltă. Astăzi vom călători în Italia, Florența.

Dacă îți place recenzia cărții LOVE GELATO. VACANȚĂ LA FLORENȚA, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Jenna Evans Welch

Lina, o adolescentă în vârstă de şaisprezece ani, ajunge în Florența după moartea mamei sale, Hadley. Femeia şi-a dorit ca după moartea sa Lina să viziteze Florența, dar şi pe Howard.

Ajungând la fața locului, fata descoperă că va locui într-un cimitir şi primeşe un jurnal care se presupune a fi al mamei sale. Lina se împrieteneşte cu Ren, misteriosul italiano-amercan, care se dovedeşte a fi un băiat simpatic şi prietenos.

Viața ei se dă peste cap când începe să citească jurnalul, un obiect mult mai complex decât crezuse ea.

Cu Ren alături de ea, fata porneşte pe urmele mamei sale cutreerând Florența şi mâncând gelato. Lecturând mi s-a făcut o poftă de nedescris de gelato, chiar dacă n-am gustat în viața mea😋 Cine ştie, poate Lina va avea parte şi de dragoste?

Trecând peste aceste aspecte, cartea este foarte bine scrisă. Fiind la persoana întâi, din perspectiva unei puştoaice de şaispezece ani, este relatată într-un mod hazliu. Citez: mă privea de parcă i-aş fi spus că sunt pe jumătate struț.

Încărcată cu desrieri ale Florenței, Love& Gelato te face să te simți de parcă te-ai teleporta cu fotoliul direct pe Ponte Vecchio, alături de Lina şi Ren.

Mister şi secrete, iubire şi familie. „Love & Gelato” vă va fermeca cu siguranță, aşa cum m-a fermecat pe mine.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA LOVE GELATO. VACANȚĂ LA FLORENȚA CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Love Gelato. Vacanță La Florența
Autor: Jenna Evans Welch
An apariție : 2016
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 349
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 821

Alte recenzii de la Jenna Evans Welch:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Femeia cu fustă violet” de Natsuko Imamura

Recenzie ”Femeia cu fustă violet” de Natsuko Imamura

Femeia cu fustă violet de Natsuko Imamura este alegerea mea pentru această zi autentică de toamnă. Coperta este prima care m-a convins – este în ton cu anotimpul în care suntem, dar mi-am și dorit foarte mult sparg gheața în ceea privește literatura japoneză. Recunosc...

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Totul începe cu o iubire interzisă... Annalise și Bennett fac cunoștință în momentul în care află că se vor lupta pentru același post de muncă. Aceștia sunt gata să își pună armele la bătaie și să scoată tot ce au mai bun pentru a câștiga. Numai că între ei și...

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Celestine North, perfectă printre Defecți... Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de...

0 0 votes
Article Rating
Comunitatea Booknation.ro este redactor Booknation.ro de 2656 zile și a scris până acum 16 articole. Se află pe poziția 1 din 40 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Comunitatea Booknation.ro aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments