Recenzie „Lumina lui Trodheim” de Laura Știrbu

de | nov. 11, 2018 | Cărți pentru Copii, Fantezie, Recenzii cărți

🔥 CARTEA LUMINA LUI TRODHEIM ARE REDUCERE PE:

“Fantasy pur românesc”, asta definește cartea “Lumina lui Trodheim”, primul volum al seriei  Vicontele Verenței Pierdute, scrisă de Laura Știrbu și aparută anul acesta la editura Quantum.

Cartea îl are ca personaj principal pe Iustinian Mojic, un baiețel de 10 ani, care dorește să ajungă Zburător când va fi mare așa că ajutat de unchiul său Boromir se antrenează zilnic.

În același timp aflăm și povestea Lilianei Venin, o elevă model de la SanteVel care excelează in tot ce face. La începutul carți aflăm ca ea și prietenii ei, ajută un mare criminal Vincențiu Leopod să evadeze din închisoarea de mare securitate in care era închis, iar motivul trebuie să îl aflați voi.

Când Boromir află că a evadat începe să se comporte ciudat și îl trimite pe Iustinian la școala de magi si vrăjitori SanteVel unde acesta este în siguranță.

Dacă îți place recenzia cărții LUMINA LUI TRODHEIM, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Laura Știrbu

Drumul până acolo e foarte primejdios, dar îi apar în cale mulți prieteni dornici să îl ajute, dar își face si câțiva dușmanii.Finalul cărții este unul care te face sa vrei să citești cât mai repede și următorul volum ce va apărea luna aceasta la Gaudeamus.

Stilul autoarei Laura Știrbu este unul foarte alert care te face să vrei să citețti totul cât mai repede. Începutul cărții a fost puțin plictisitor, dar eu zic că această carte merită 5 stele din 5 pe Goodreads.

„Lumina lui Trodheim” este o carte ce merită citită de orice copil sau adult fiindcă va fi captivat de minunata și interesanta poveste a lui Iustinian și a prietenilor săi.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA LUMINA LUI TRODHEIM CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Lumina Lui Trodheim
Autor: Laura Știrbu
An apariție : 2018
Editura: QUANTUM PUBLISHER
Nr. Pagini: 300
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 587

Alte recenzii de la Laura Știrbu:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Pericol la petrecere!”

Recenzie „Pericol la petrecere!”

La insistențele fiicei, care a văzut-o într-o librărie, am cumpărat și altă carte din seria Pericol. Ei i-a plăcut foarte mult, mie mi s-a părut mai slabă decât prima parte. Îmi place culoarea locală (stilul oltenesc de a vorbi al unor personaje, referirile la Therme,...

Recenzie „Ramona și tata #4”

Recenzie „Ramona și tata #4”

Cred că am mai menționat că îmi place seria Ramona și îmi plac și cărțile educative, adică râdem, glumim, dar rămânem și cu o idee, două. Eu am citit împreună cu fiica mea toate cărțile din seria Ramona traduse în limba română, și una netradusă încă. Știam că sunt mai...

Recenzie “Planul B” de Sheryl Sandberg și Adam Grant

Recenzie “Planul B” de Sheryl Sandberg și Adam Grant

  Oricât de mult ai citi, oricâte informații ai acumula, niciodată nu ești pregătit să treci ușor peste decesul cuiva apropiat. Sheryl Sandberg era o salariată a lui Mark Zuckerberg, care ducea o viață de obișnuită alături de familia ei. Asta până într-o bună zi,...

0 0 votes
Article Rating
Zena Pop este redactor Booknation.ro de 1460 zile și a scris până acum 7 articole. Se află pe poziția 1 din 54 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Zena Pop aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments