Recenzie „Lumina lui Trodheim” de Laura Știrbu

de | nov. 11, 2018 | Cărți pentru Copii, Fantezie, Recenzii cărți

🔥 CARTEA LUMINA LUI TRODHEIM ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

“Fantasy pur românesc”, asta definește cartea “Lumina lui Trodheim”, primul volum al seriei  Vicontele Verenței Pierdute, scrisă de Laura Știrbu și aparută anul acesta la editura Quantum.

Cartea îl are ca personaj principal pe Iustinian Mojic, un baiețel de 10 ani, care dorește să ajungă Zburător când va fi mare așa că ajutat de unchiul său Boromir se antrenează zilnic.

În același timp aflăm și povestea Lilianei Venin, o elevă model de la SanteVel care excelează in tot ce face. La începutul carți aflăm ca ea și prietenii ei, ajută un mare criminal Vincențiu Leopod să evadeze din închisoarea de mare securitate in care era închis, iar motivul trebuie să îl aflați voi.

Când Boromir află că a evadat începe să se comporte ciudat și îl trimite pe Iustinian la școala de magi si vrăjitori SanteVel unde acesta este în siguranță.

Drumul până acolo e foarte primejdios, dar îi apar în cale mulți prieteni dornici să îl ajute, dar își face si câțiva dușmanii.Finalul cărții este unul care te face sa vrei să citești cât mai repede și următorul volum ce va apărea luna aceasta la Gaudeamus.

Stilul autoarei Laura Știrbu este unul foarte alert care te face să vrei să citețti totul cât mai repede. Începutul cărții a fost puțin plictisitor, dar eu zic că această carte merită 5 stele din 5 pe Goodreads.

„Lumina lui Trodheim” este o carte ce merită citită de orice copil sau adult fiindcă va fi captivat de minunata și interesanta poveste a lui Iustinian și a prietenilor săi.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții LUMINA LUI TRODHEIM?

Vezi toată lista de cărți scrise de Laura Știrbu sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA LUMINA LUI TRODHEIM CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Lumina Lui Trodheim
Autor: Laura Știrbu
An apariție : 2018
Editura: QUANTUM PUBLISHER
Nr. Pagini: 300
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Publicată la 11.11.2018
Nota recenzorului: 9

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Antrenează-ți creierul” de Joe Dispenza

Recenzie ”Antrenează-ți creierul” de Joe Dispenza

Antrenează-ți creierul este o carte despre tehnicile și strategiile de transformare mentală, scrisă într-un mod specific, care poate fi asemănată cu o lucrare din domeniul medical. Joe Dispenza este, la bază, doctor în chiropractica și a studiat zeci de ani mintea...

Recenzie ”Fata din Zlataust” de Ionel Teodoreanu

Recenzie ”Fata din Zlataust” de Ionel Teodoreanu

"Fata din Zlataust" scrisă de Ionel Teodoreanu iarăși ne demonstrează cât de frumos și melodios scriu ai noștri. Nu trebuie să neglijăm literatura noastră română, pentru că așa perle nu se găsesc deseori printre cărțile renumite în toată lumea. Când de-abia la...

Recenzie ”Un fiu” de Alejandro Palomas

Recenzie ”Un fiu” de Alejandro Palomas

„Un fiu” de Alejandro Palomas este o poveste frumoasă, cu personaje care te fac să simți fiecare sentiment scris. Am citit foarte multe recenzii pozitive despre această carte și adevărul este că toate laudele erau meritate. O poveste care se întâmplă într-un timp...

0 0 votes
Article Rating
Zena Pop este redactor Booknation.ro de 1095 zile și a scris până acum 7 articole. Se află pe poziția 1 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Zena Pop aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments