Recenzie “Lumina lui Trodheim” de Laura Știrbu

Titlu: Lumina Lui Trodheim
Autor: Laura Știrbu
An apariție : 2018
Editura: Quantum Publisher
Nr. Pagini: 300
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Recenzie de Zena Pop
Publicată la 11.11.2018
Nota recenzorului: 9/10

🔥 CARTEA LUMINA LUI TRODHEIM ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

“Fantasy pur românesc”, asta definește cartea “Lumina lui Trodheim”, primul volum al seriei  Vicontele Verenței Pierdute, scrisă de Laura Știrbu și aparută anul acesta la editura Quantum.

Cartea îl are ca personaj principal pe Iustinian Mojic, un baiețel de 10 ani, care dorește să ajungă Zburător când va fi mare așa că ajutat de unchiul său Boromir se antrenează zilnic.

În același timp aflăm și povestea Lilianei Venin, o elevă model de la SanteVel care excelează in tot ce face. La începutul carți aflăm ca ea și prietenii ei, ajută un mare criminal Vincențiu Leopod să evadeze din închisoarea de mare securitate in care era închis, iar motivul trebuie să îl aflați voi.

Când Boromir află că a evadat începe să se comporte ciudat și îl trimite pe Iustinian la școala de magi si vrăjitori SanteVel unde acesta este în siguranță.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Laura Știrbu.

Drumul până acolo e foarte primejdios, dar îi apar în cale mulți prieteni dornici să îl ajute, dar își face si câțiva dușmanii.Finalul cărții este unul care te face sa vrei să citești cât mai repede și următorul volum ce va apărea luna aceasta la Gaudeamus.

Stilul autoarei Laura Știrbu este unul foarte alert care te face să vrei să citețti totul cât mai repede. Începutul cărții a fost puțin plictisitor, dar eu zic că această carte merită 5 stele din 5 pe Goodreads.

„Lumina lui Trodheim” este o carte ce merită citită de orice copil sau adult fiindcă va fi captivat de minunata și interesanta poveste a lui Iustinian și a prietenilor săi.

🔥 CARTEA LUMINA LUI TRODHEIM ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Cartea este foarte interesanta si te face sa vrei sa citesti mai mult!

Aspecte Negative:

Inceputul e putin plictisitor!

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.