Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

by | Jul 31, 2020 | Dragoste, Ficțiune, Ficțiune pentru Adolescenți, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA LUMINA UNUI NOU ÎNCEPUT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Titlu: Lumina unui nou început

Titlu-original: À la lumière du petit matin

Autor: Agnès Martin-Lugand

Editura: Trei

An apariție: 2018

Număr de pagini: 352

Am auzit prima dată de Agnès Martin-Lugand de la o prietenă ce abia aștepta să meargă la faimoasa lansare a cărții ”Îmi pare rău, sunt așteptată” de la București, în urmă cu câțiva ani, un roman emoționant despre alegerile pe care suntem nevoiți să le luăm în viață. Agnès Martin-Lugand este autoarea celebrului roman ”Oamenii fericiți citesc și beau cafea” și continuarea acestuia ”Viața e ușoară, nu-ți face griji”.

”Lumina unui nou început” o are în centrul atenției pe Hortense, o profesoară de dans de treizeci și nouă de ani. Aceasta deține o școală de dans în Paris, împreună cu prietenii săi, Bertille și Sandro.

Bertille este o femeie căsătorită cu Stephane și au împreună două fete gemene. Sandro este un bărbat pasional, care trece foarte ușor de la o femeie la alta.

Hortense nu este căsătorită, dar are o relație cu Aymeric. Însă, relația celor doi se rezumă la o cină la restaurant, apoi jumatate de noapte petrecută împreună. După aceea, Aymeric se întoarce la familia sa, iar Hortense revine la rutina sa zilnică.

 Toti se întreabă cât mai poate dura această iubire, împărtășită de două ori pe săptămână și cât va mai rezista femeia?

Viața se joacă cu inima lui Hortense. Astfel, printr-o accidentare la gleznă, protagonista trebuie să stea la conacul părinților săi, unde îl întâlnește pe Elias, un bărbat misterios. Oare ce se va întâmpla cu sentimentele protagonistei?

Cartea este foarte ușor de citit. O puteț citi oricând vreți să uitați de probleme și să vă refugiați într-o lume doar a voastră.  O recomand tuturor persoanelor peste 14 ani, care doresc o carte frumoasă, o lectură ușoară, dar special în același timp.

 

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții LUMINA UNUI NOU ÎNCEPUT?

Vezi toată lista de cărți scrise de Agnès Martin-Lugand sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA LUMINA UNUI NOU ÎNCEPUT CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Lumina Unui Nou început
Autor: Agnès Martin-Lugand
An apariție : 2018
Editura: TREI
Nr. Pagini: 352
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 31.07.2020
Nota recenzorului: 8

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Sufocare” de George Arion

Recenzie “Sufocare” de George Arion

Sunt foarte interesante ideea și spațiul pe care George Arion ni le propune ca ambient pentru desfășurarea cărții sale. Barintown nu este un oraș pe care îl poți localiza pe harta, dar asta nu înseamnă că nu poate fi real. Și din moment ce autorul își scrie toate...

Recenzie „Acolo, chiar acolo” de Tommy Orange

Recenzie „Acolo, chiar acolo” de Tommy Orange

Chiar dacă suntem generația Google, cea care în câteva secunde poate afla orice despre oricine, puțini dintre noi suntem cunoscători adevărați sau curioși să aflăm detaliile despre istoria unei societăți oarecum închise în fața lumii, protejați de stat în rezervații....

0 0 votes
Article Rating
Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 393 zile și a scris până acum 72 articole. Se află pe poziția 9 din 36 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments