Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

by | Jul 31, 2020 | Dragoste, Ficțiune, Ficțiune pentru Adolescenți, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA LUMINA UNUI NOU ÎNCEPUT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Titlu: Lumina unui nou început

Titlu-original: À la lumière du petit matin

Autor: Agnès Martin-Lugand

Editura: Trei

An apariție: 2018

Număr de pagini: 352

Am auzit prima dată de Agnès Martin-Lugand de la o prietenă ce abia aștepta să meargă la faimoasa lansare a cărții ”Îmi pare rău, sunt așteptată” de la București, în urmă cu câțiva ani, un roman emoționant despre alegerile pe care suntem nevoiți să le luăm în viață. Agnès Martin-Lugand este autoarea celebrului roman ”Oamenii fericiți citesc și beau cafea” și continuarea acestuia ”Viața e ușoară, nu-ți face griji”.

”Lumina unui nou început” o are în centrul atenției pe Hortense, o profesoară de dans de treizeci și nouă de ani. Aceasta deține o școală de dans în Paris, împreună cu prietenii săi, Bertille și Sandro.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Agnès Martin-Lugand

Bertille este o femeie căsătorită cu Stephane și au împreună două fete gemene. Sandro este un bărbat pasional, care trece foarte ușor de la o femeie la alta.

Hortense nu este căsătorită, dar are o relație cu Aymeric. Însă, relația celor doi se rezumă la o cină la restaurant, apoi jumatate de noapte petrecută împreună. După aceea, Aymeric se întoarce la familia sa, iar Hortense revine la rutina sa zilnică.

 Toti se întreabă cât mai poate dura această iubire, împărtășită de două ori pe săptămână și cât va mai rezista femeia?

Viața se joacă cu inima lui Hortense. Astfel, printr-o accidentare la gleznă, protagonista trebuie să stea la conacul părinților săi, unde îl întâlnește pe Elias, un bărbat misterios. Oare ce se va întâmpla cu sentimentele protagonistei?

Cartea este foarte ușor de citit. O puteț citi oricând vreți să uitați de probleme și să vă refugiați într-o lume doar a voastră.  O recomand tuturor persoanelor peste 14 ani, care doresc o carte frumoasă, o lectură ușoară, dar special în același timp.

 

🔥 CARTEA LUMINA UNUI NOU ÎNCEPUT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Lumina Unui Nou început
Autor: Agnès Martin-Lugand
An apariție : 2018
Editura: TREI
Nr. Pagini: 352
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 31.07.2020
Nota recenzorului: 8/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”A doua șansă” de Christine Riccio

Recenzie ”A doua șansă” de Christine Riccio

Titlu: A doua șansă Titlu-original: Again, but Better Autor: Christine Riccio Editura: Leda Edge An apariție: 2019 Număr de pagini: 496 Despre autor: Christine Riccio este o vlogăriță celebră care deține canalul de Youtube polandbananasBOOKS. ”A doua șansă” este...

Recenzie „Când vina ne desparte” de Liane Moriarty

Recenzie „Când vina ne desparte” de Liane Moriarty

Stilul lui Liane Moriarty mi-a atras atenția încă de la prima carte citită, Am uitat să fim fericiți. Autoarea are abilitatea de a pătrunde în mintea personajelor și de a le analiza acestora comportamentele și trăirile. Când vina ne desparte este o carte extrem de...

Recenzie „Memoriile unui motan călător” de Hiro Arikawa

Recenzie „Memoriile unui motan călător” de Hiro Arikawa

Cărțile cu animale sunt cu adevărat geniale, cel puțin pentru mine. Este bine să intrăm în lumea unui câine sau a unei pisici și să le înțelegem comportamentele față de noi. Memoriile unui motan călător de Hiro Arikawa  m-a distrat, dar m-a și emoționat profund....

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 121 zile și a scris până acum 56 articole. Se află pe poziția 21 din 146 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments