Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

de | iul. 31, 2020 | Dragoste, Ficțiune, Ficțiune pentru Adolescenți, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA LUMINA UNUI NOU ÎNCEPUT ARE REDUCERE PE:

Titlu: Lumina unui nou început

Titlu-original: À la lumière du petit matin

Autor: Agnès Martin-Lugand

Editura: Trei

Dacă îți place recenzia cărții LUMINA UNUI NOU ÎNCEPUT, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Agnès Martin-Lugand

An apariție: 2018

Număr de pagini: 352

Am auzit prima dată de Agnès Martin-Lugand de la o prietenă ce abia aștepta să meargă la faimoasa lansare a cărții ”Îmi pare rău, sunt așteptată” de la București, în urmă cu câțiva ani, un roman emoționant despre alegerile pe care suntem nevoiți să le luăm în viață. Agnès Martin-Lugand este autoarea celebrului roman ”Oamenii fericiți citesc și beau cafea” și continuarea acestuia ”Viața e ușoară, nu-ți face griji”.

”Lumina unui nou început” o are în centrul atenției pe Hortense, o profesoară de dans de treizeci și nouă de ani. Aceasta deține o școală de dans în Paris, împreună cu prietenii săi, Bertille și Sandro.

Bertille este o femeie căsătorită cu Stephane și au împreună două fete gemene. Sandro este un bărbat pasional, care trece foarte ușor de la o femeie la alta.

Hortense nu este căsătorită, dar are o relație cu Aymeric. Însă, relația celor doi se rezumă la o cină la restaurant, apoi jumatate de noapte petrecută împreună. După aceea, Aymeric se întoarce la familia sa, iar Hortense revine la rutina sa zilnică.

 Toti se întreabă cât mai poate dura această iubire, împărtășită de două ori pe săptămână și cât va mai rezista femeia?

Viața se joacă cu inima lui Hortense. Astfel, printr-o accidentare la gleznă, protagonista trebuie să stea la conacul părinților săi, unde îl întâlnește pe Elias, un bărbat misterios. Oare ce se va întâmpla cu sentimentele protagonistei?

Cartea este foarte ușor de citit. O puteț citi oricând vreți să uitați de probleme și să vă refugiați într-o lume doar a voastră.  O recomand tuturor persoanelor peste 14 ani, care doresc o carte frumoasă, o lectură ușoară, dar special în același timp.

 

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA LUMINA UNUI NOU ÎNCEPUT CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: LUMINA UNUI NOU ÎNCEPUT
Autor: Agnès Martin-Lugand
An apariție : 2018
Editura: TREI
Nr. Pagini: 352
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Nota recenzorului: 8 / 10
Vizualizari recenzie: 342

Alte recenzii de la Agnès Martin-Lugand:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso

Recenzie “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso

L-am descoperit pe Guillaume Musso prin intermediul cărții Vei fi acolo?, pe care am citit-o recent și care mi-a plăcut foarte mult. Am “pus ochii” de ceva timp pe cărțile autorului, dar abia de curând am decis să citesc una, iar lectura m-a surprins plăcut....

Recenzie ”Între acele ziduri blestemate” de Lauren Blackwood

Recenzie ”Între acele ziduri blestemate” de Lauren Blackwood

Dacă sunteți fan cărți și filme cu case bântuite și aveți ceva neastâmpăr romantic în vene, această carte este un must pentru voi. Este un horror paranormal construit în jurul unei povești de dragoste, pentru că dragostea salvează tot, după cum bine ați învățat la...

Recenzie “Te urăsc, te iubesc” de Sally Thorne

Recenzie “Te urăsc, te iubesc” de Sally Thorne

Sunt momente în care citim cărți grele, care necesită mult timp și o răbdare de fier, iar la finalul lecturii simți că ai, cu adevărat, o reușită. În același timp, sunt și cărți lejere, cu o acțiune liniară și previzibilă, dar pe care nu le poți lăsa din mână....

0 0 votes
Article Rating
Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 966 zile și a scris până acum 75 articole. Se află pe poziția 12 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments