Recenzie „Ceea ce nu poate fi ascuns” de Agnes Matin-Lugand

de | mart. 10, 2021 | Beletristică, Dragoste, Recenzii cărți

🔥 CARTEA CEEA CE NU POATE FI ASCUNS ARE REDUCERE PE:

„Ceea ce nu poate fi ascuns” de Agnes-Martin-Lugand, scriitoare al cărui talent de povestitoare este incontestabil, este un roman plin de emoție în care se înlănțuie mai multe teme esențiale și anume iubirea, despărțirea, iertarea.

Eroina principală a acestei cărți, Reine, este o femeie de succes,  care deține  de aproape optsprezece ani, o agenție de comunicare, la origine un studio foto, împreună cu cel mai bun prieten al său, Paul. Aceasta își abandonase studiile de arte aplicate la Paris, cand sarcina ei era la jumătate. Ea are o viață fericită alături de Noe, fiul său de șaptesprezece ani , care este în ultimul an de liceu și se pregătește de Bacalaureat. Într-una din zile, prin intermediul lui Pacome, unul dintre clienții săi, față de care Reine simte o atracție deosebită, îl reantalnește pe iubitul ei din tinerețe, tatăl lui Noe, Nicolas.

Protagonista acestei cărți a fost părăsită de către Nicolas, pentru altă femeie. Acesta nu a știut ce a lăsat în urmă, faptul că Reine era însărcinată cu fiul său, actualul Noe. Revederea cu Nicolas a fost una dulce-amară întrucat Reine, nu putea ascunde la infinit adevărul care, dureros fiind, a ieșit la iveală. Nicolas era căsătorit cu Heloise și avea doi copii.

Viața eroinei a fost bulversată, ea fiind nevoită să se hotărască pe cine iubește cu adevărat, să-și limpezească sentimentele și să-și pună ordine în viață. Mai departe, vă ofer vouă ocazia de a descoperi viața tumultoasă, plină de peripeții a protagonistei acestei cărți.

Dacă îți place recenzia cărții CEEA CE NU POATE FI ASCUNS, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de AGNES MARTIN-LUGAND

Mi-a plăcut foarte mult acest roman, relația dintre Reine, care deși îl iubea foarte mult pe fiul său, Noe, făcea tot posibilul să-i ofere libertatea varstei adolescenței la care se afla. Am fost profund impresionat de eroina principală, o mamă puternică, care s-a zbătut să-și crească și să își educe singură fiul, oferindu-i o viață decentă. A avut demnitatea de a ascunde adevărul față de Nicolas, adevăr care în cele din urmă a fost aflat de către acesta.

Vă recomand să citiți această carte emoționantă care se potriveste pentru toate varstele și constituie o experiență de viață

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA CEEA CE NU POATE FI ASCUNS CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: CEEA CE NU POATE FI ASCUNS
Autor: AGNES MARTIN-LUGAND
An apariție : 2019
Editura: TREI
Nr. Pagini: 368
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 241

Alte recenzii de la AGNES MARTIN-LUGAND:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso

Recenzie “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso

L-am descoperit pe Guillaume Musso prin intermediul cărții Vei fi acolo?, pe care am citit-o recent și care mi-a plăcut foarte mult. Am “pus ochii” de ceva timp pe cărțile autorului, dar abia de curând am decis să citesc una, iar lectura m-a surprins plăcut....

Recenzie ”Între acele ziduri blestemate” de Lauren Blackwood

Recenzie ”Între acele ziduri blestemate” de Lauren Blackwood

Dacă sunteți fan cărți și filme cu case bântuite și aveți ceva neastâmpăr romantic în vene, această carte este un must pentru voi. Este un horror paranormal construit în jurul unei povești de dragoste, pentru că dragostea salvează tot, după cum bine ați învățat la...

Recenzie “Te urăsc, te iubesc” de Sally Thorne

Recenzie “Te urăsc, te iubesc” de Sally Thorne

Sunt momente în care citim cărți grele, care necesită mult timp și o răbdare de fier, iar la finalul lecturii simți că ai, cu adevărat, o reușită. În același timp, sunt și cărți lejere, cu o acțiune liniară și previzibilă, dar pe care nu le poți lăsa din mână....

0 0 votes
Article Rating
Mircea Pavalache este redactor Booknation.ro de 804 zile și a scris până acum 2 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mircea Pavalache aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments