Recenzie „Viața e ușoară, nu-ți face griji” de Agnes Martin-Lugand

de | oct. 5, 2020 | Beletristică, Dragoste, Recenzii cărți

🔥 CARTEA VIAȚA E UȘOARĂ NU-ȚI FACE GRIJI ARE REDUCERE PE:

       Viața e ușoară, nu-ți face griji de Agnes Martin-Lugand,  scriitoare cu un talent deosebit de povestitoare, reprezintă o continuare a deosebitei cărți recunoscută ca un “fenomen international”, Oamenii fericiți citesc și beau cafea.

Cartea de față debutează cu întoarcerea Dianei, eroina acestor cărți, din Irlanda, pregătită să înceapă o viață nouă la Paris. Prietenul său, Felix, o ajută să redeschidă cafeneaua literară Oamenii fericiți citesc și beau cafea, locul unde ea și-a găsit întotdeauna liniștea. În cafenea, îl întălnește pe Olivier. Acesta este un bărbat bland, atent, care a înțeles refuzul ei de a deveni din nou mamă, după suferința cumplită prin care a trecut după pierderea lui Colin, fostul ei soț și a fiicei sale, Clara(“După Colin, nimeni nu mai căutase să aibă grijă de mine ca Olivier”).

        Deși aparent, ea s-a îndrăgostit de Olivier, de bunătatea acestuia, o întamplare neașteptată, o derutează pe Diane și o determină să renunțe la el.

Dacă îți place recenzia cărții VIAȚA E UȘOARĂ NU-ȚI FACE GRIJI, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Agnes Martin-Lugand

Oare a procedat bine Diane, părăsindu-l pe acesta ? Își va găsi ea fericirea în continuare ?

Mai departe, vă las pe voi să descoperiți ce îi oferă viața protagonistei acestei cărți.  

Iubesc această carte, pe Diane, care este o luptătoare. Am fost impresionat de viața tumultoasă, plină de surprize, a acesteia . Mi-a plăcut puterea ei de a depăși tragedia prin care a trecut, odată cu pierderea celor două ființe dragi, soțul și fiica, încercand să își refacă viața, fără ei.

Recomand această carte tuturor celor care consideră că viața este grea și nu mai poate fi trăită în cazul pierderii unor ființe dragi și așa cum a spus și autoarea Viața e ușoară, nu-ți face griji.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA VIAȚA E UȘOARĂ NU-ȚI FACE GRIJI CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: VIAȚA E UȘOARĂ NU-ȚI FACE GRIJI
Autor: Agnes Martin-Lugand
An apariție : 2016
Editura: TREI
Nr. Pagini: 232
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 314

Alte recenzii de la Agnes Martin-Lugand:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso

Recenzie “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso

L-am descoperit pe Guillaume Musso prin intermediul cărții Vei fi acolo?, pe care am citit-o recent și care mi-a plăcut foarte mult. Am “pus ochii” de ceva timp pe cărțile autorului, dar abia de curând am decis să citesc una, iar lectura m-a surprins plăcut....

Recenzie ”Între acele ziduri blestemate” de Lauren Blackwood

Recenzie ”Între acele ziduri blestemate” de Lauren Blackwood

Dacă sunteți fan cărți și filme cu case bântuite și aveți ceva neastâmpăr romantic în vene, această carte este un must pentru voi. Este un horror paranormal construit în jurul unei povești de dragoste, pentru că dragostea salvează tot, după cum bine ați învățat la...

Recenzie “Te urăsc, te iubesc” de Sally Thorne

Recenzie “Te urăsc, te iubesc” de Sally Thorne

Sunt momente în care citim cărți grele, care necesită mult timp și o răbdare de fier, iar la finalul lecturii simți că ai, cu adevărat, o reușită. În același timp, sunt și cărți lejere, cu o acțiune liniară și previzibilă, dar pe care nu le poți lăsa din mână....

0 0 votes
Article Rating
Mircea Pavalache este redactor Booknation.ro de 804 zile și a scris până acum 2 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mircea Pavalache aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments