🔥 CARTEA ME BEFORE YOU ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

IMG_3752

Me Before You e cea mai frumoasă carte pe care am citit-o anul trecut, poate cea mai frumoasă carte pe care am citit-o vreodată. E cam abrupt acest început? Poate… dar ce rost are să lungim introducerea?

Încă nu a fost tradusă în limba română, însă cei care ştiu limba engleză vor fi fascinați de ea! Jojo Moyes vine cu o poveste de iubire cu totul altfel!

Louisa este o tânără ce provine dintr-o familie relativ modestă. Însă e plină de viață, are un iubit și o slujbă minunată. Însă, după ce își pierde slujba ajunge să fie însoțitoarea lui Will – un tânăr bogat aflat într-un scaun cu rotile, paralizat. Ceea ce nu știe Louisa este că scopul ei e de fapt altul: părinții lui Will au ales-o pe ea, deși nu avea nici o calificare pentru a avea grijă de fiul lor, sperând că ea îi va da din nou poftă de viață și că îl va face să nu își mai dorească eutanasierea. Deși foarte rece la început, Will devine tot mai apropiat de Louisa. Între cei doi încep să se nască sentimente…

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Jojo Moyes.

Will încearcă să o schimbe, să îi lărgească orizonturile, să o convingă să își exploreze potențialul creativ. Louisa plănuieşte tot timpul activităţi care să îl distreze pe Will, să îi arate că poate avea o viaţă normală şi în scaunul cu rotile. Cu toate acestea, Will nu vrea să ducă viața pe care o duce și nici măcar iubirea ce încolțește în sufletul său nu îl face să își schimbe decizia. Finalul este cutremurător, recunosc, am plâns mult! Nu am mai putut citi câteva zile bune – aveam nevoie să diger totul.

Povestea este spusă, în mare, de Louisa, însă mai apar intervenții și din partea altor personaje: părinții lui Will, infirmierul, etc.

Me Before You e o meditație fascinantă asupra vieții, a morții și a iubirii! O carte ce nu se uită niciodată! O recomand tuturor care citesc și cărți în limba engleză: merită din plin! Sper să fie tradusă cât mai curând și în română, astfel vă veți convinge cu toții de faptul că e o carte ce îți dă fiori! 

🔥 CARTEA ME BEFORE YOU ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Me Before You
Autor: Jojo Moyes
An apariție : 2012
Editura: PENGUIN BOOKS
Nr. Pagini: 480
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 29.01.2015
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

O poveste de iubire diferită. O meditație asupra iubirii, a vieții și a morții scrisă într-un mod ce te înfioară!

Aspecte Negative:

Momentan există doar varianta în limba engleză.

Avatar
Autor: Diana Elena Neaţă
Diana Elena e Redactor Foarte Activ
Redactor de 1999 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Diana Elena Neaţă