Recenzie ”Misterul de la London Eye” de Siobhan Dowd

by | Jun 30, 2020 | Ficțiune, Ficțiune pentru Adolescenți, Literatură Contemporană, Mister, Mister, Recenzii cărți

🔥 CARTEA MISTERUL DE LA LONDON EYE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Misterul de la London Eye este o carte plină de mister, exact așa cum poți intui încă din titlu, unde un băiat de 12 ani Salim, vărul lui Ted și Kat, dispare într-una dintre capsulele de la roata London Eye, celebra roată din Anglia.

Salim acceptă un bilet de la un necunoscut și urcă într-una dintre capsule, însă nu mai coboară. De aici, pornește un adevărat mister, cum poate cineva să dispară dintr-o capsulă perfect închisă?

De aici pornește un moment de panică generală, întâmplările aflate în prim-plan sunt: Unde a dispărut Salim? Și cum?

Ted este un băiețel foarte deștept, care nu se oprește din cercetat până nu pune toate lucrurile cap la cap și nu descoperă unde este Salim cu adevărat și cum a dispărut. El reprezintă singura speranță ca Salim să fie găsit, dar numai Gloria, mama lui Salim și mătușa lui lui Ted crede acest lucru. Pasiunea cea mai mare a băiatului este meteorologia, însă și cercetarea, ceea ce nu-i permite să stea cu mâinile în sân sperând că poate Salim se întoarce.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Siobhan Dowd

    “Cateva minute mai tarziu, atmosfera din livingul nostru era incarcata si tensionata. Toti erau politicosi. Toti erau calmi. Dar puteai sa tai aerul cu un cutit. Asa se spune cand in aer vibreaza sentimente invizibile, ca ionii de dinaintea unei furtuni electrice.


Este un roman pentru copii, nu este un thriller, însă reușește să te țină cu sufletul la gură și te tentează să dai paginile mai repede pentru a afla deznodământul. Vă recomand cu drag Misterul de la London Eye, se poate citi foarte ușor și este un roman frumos cu care vă puteți delecta într-o zi ploioasă sau călduroasă de vară.

🔥 CARTEA MISTERUL DE LA LONDON EYE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Misterul De La London Eye
Autor: Siobhan Dowd
An apariție : 2016
Editura: TREI
Nr. Pagini: 243
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Publicată la 30.06.2020
Nota recenzorului: 7/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

De mult timp nu am citit un roman atât de ingenios și de ciudat, în același timp. Unde ai dispărut, Bernadette? este un roman al cărui nume te poate induce în eroare. Poate trimite la multe genuri literare, cum ar fi dragoste, dramă sau roman polițist. În ceea ce mă...

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Despre autor: Andreea Ilie este o adolescentă de doar 15 ani, care a debutat anul acesta, în plină pandemie, cu romanul pentru copii ”În armonie cu natura”. Ea a fost dintotdeauna fascinată de magia și farmecul pădurii  care au inspirat-o să scrie această carte...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 85 zile și a scris până acum 32 articole. Se află pe poziția 32 din 142 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments