Recenzie ”Palatul de hârtie” de Erin Watt

by | Feb 27, 2019 | Ficțiune pentru Adolescenți, Recenzii cărți

🔥 CARTEA PALATUL DE HÂRTIE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Erin Watt continuă seria ”Familia Royal” cu volumul trei ”Palatul de hârtie”. Abia aștept să fie subtitrate și celelalte volume, căci cele două autoare sunt excepționale și reușesc să creeze povești atât de reale și frumos conturate, încât rareori reușesc să trec prin toate stările posibile atunci când citesc vreun roman / volum.

Față de primele două volume, în ”Palatul de hârtie” am găsit nu doar dragoste, obstacole, tensiuni, ci și un mister care necesită o rezolvare rapidă.

Acuzat pe nedrept de crimă, Reed este încercat de sentimente care îi cuprind rațiunea și modul de a acționa devine și mai haotic. În primă faza este liniștit, încercând să găsească o soluție logică care i-ar liniști simțurile. Crede în dreptate și așteaptă rezolvarea care, din păcate, nu se ivește. E cuprins de revoltă la adresa acuzațiilor care se întețesc și se adaugă și mărturiile mincinoase care îi ridică numeroase semne de întrebare. Când sensibilitatea față de Ella îi apar în cale, sentimentele de furie, teamă, abandon i se intensifică, ca mai apoi, să se resemneze la decizia propusă de avocatul său, și să pledeze vinovat.

În acest amalgam de emoțiile care îl cuprind, Ella e singura care îl mai ține cu picioarele pe pământ. Măcinată de gânduri duse la extrem, protagonista dă dovadă de o stăpânire de sine menită să stabilizeze tensiunile din casa familiei Royal.

Apariția tatălui său biologic nu face altceva decât să îi creeze un disconfort și mai mare, acesta venind cu acuzații absurde, crezând-o o ușuratică și impunându-i limite stricte și nejustificate.

Se dezgropate secrete bine ascunse, prieteniile se dezbină și minciunile ies la iveală.

Cazul morții lui Brooke îi bântuie pe cei doi adolescenți, dar aceștia continuă să se bucure unul de celălalt și în aceste condiții. Avem parte de o poveste de dragoste consolidată, frumoasă și strânsă. Iubirea și atracția ajung la un alt nivel față de volumele anterioare, reușind să se creeze uniunea nu doar a sufletelor, ci și a trupurilor.

Recomand cu tot dragul acest volum, împreună cu întreaga serie ”Familia Royal”!

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții PALATUL DE HÂRTIE?

Vezi toată lista de cărți scrise de Erin Watt sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA PALATUL DE HÂRTIE CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Palatul De Hârtie
Autor: Erin Watt
An apariție : 2018
Editura: TREI
Nr. Pagini: 415
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 27.02.2019
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

"Să-ți pui o dorință" este o altă carte minunată de la Vasi Rădulescu. Face parte dintr-un cadou minunat primit de la o prietenă dragă. Tot emoționantă de te face să verși cel puțin câteva lacrimi este și aceasta. "Dragă inimă" a fost un volum de povestiri personale...

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Straja dragonilor este autobiografia neterminată a criticului literar român Ion Negoițescu (1921 - 1993). Aceasta este doar prima parte a unui mai mare proiect gândit de autor, prin care și-ar fi dorit să-și consemneze întreaga viață, din copilărie până la bătrânețe....

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

"Dragă inimă" de Vasi Rădulescu este o carte primită în dar ce mi-a încălzit inima, mi-a frânt-o pe alocuri, mi-a stors câteva lacrimi pe furiș. Povestirile acestea personale inspirate din viața reală și redate de un doctor de inimă sunt inspiraționale. Fiecare...

0 0 vote
Article Rating
Cristina Zegheru este redactor Booknation.ro de 846 zile și a scris până acum 91 articole. Se află pe poziția 1 din 25 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Zegheru aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments