Recenzie ”Palatul de hârtie” de Erin Watt

by | Feb 27, 2019 | Ficțiune pentru Adolescenți, Recenzii cărți

🔥 CARTEA PALATUL DE HÂRTIE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Erin Watt continuă seria ”Familia Royal” cu volumul trei ”Palatul de hârtie”. Abia aștept să fie subtitrate și celelalte volume, căci cele două autoare sunt excepționale și reușesc să creeze povești atât de reale și frumos conturate, încât rareori reușesc să trec prin toate stările posibile atunci când citesc vreun roman / volum.

Față de primele două volume, în ”Palatul de hârtie” am găsit nu doar dragoste, obstacole, tensiuni, ci și un mister care necesită o rezolvare rapidă.

Acuzat pe nedrept de crimă, Reed este încercat de sentimente care îi cuprind rațiunea și modul de a acționa devine și mai haotic. În primă faza este liniștit, încercând să găsească o soluție logică care i-ar liniști simțurile. Crede în dreptate și așteaptă rezolvarea care, din păcate, nu se ivește. E cuprins de revoltă la adresa acuzațiilor care se întețesc și se adaugă și mărturiile mincinoase care îi ridică numeroase semne de întrebare. Când sensibilitatea față de Ella îi apar în cale, sentimentele de furie, teamă, abandon i se intensifică, ca mai apoi, să se resemneze la decizia propusă de avocatul său, și să pledeze vinovat.

În acest amalgam de emoțiile care îl cuprind, Ella e singura care îl mai ține cu picioarele pe pământ. Măcinată de gânduri duse la extrem, protagonista dă dovadă de o stăpânire de sine menită să stabilizeze tensiunile din casa familiei Royal.

Apariția tatălui său biologic nu face altceva decât să îi creeze un disconfort și mai mare, acesta venind cu acuzații absurde, crezând-o o ușuratică și impunându-i limite stricte și nejustificate.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Erin Watt

Se dezgropate secrete bine ascunse, prieteniile se dezbină și minciunile ies la iveală.

Cazul morții lui Brooke îi bântuie pe cei doi adolescenți, dar aceștia continuă să se bucure unul de celălalt și în aceste condiții. Avem parte de o poveste de dragoste consolidată, frumoasă și strânsă. Iubirea și atracția ajung la un alt nivel față de volumele anterioare, reușind să se creeze uniunea nu doar a sufletelor, ci și a trupurilor.

Recomand cu tot dragul acest volum, împreună cu întreaga serie ”Familia Royal”!

Titlu: Palatul De Hârtie
Autor: Erin Watt
An apariție : 2018
Editura: TREI
Nr. Pagini: 415
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 27.02.2019
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ,,Vicious” de L.J. Shen

Recenzie ,,Vicious” de L.J. Shen

,,El e și iadul și raiul pentru mine.” Când avea șaptesprezece ani, Emilia LeBlanc a ajuns în casa familiei Spencer, acolo unde fuseseră angajați părinții ei ca și slujitori. Acolo l-a întâlnit pe Baron Spencer Junior, cel care avea să devină coșmarul vieții ei. Baron...

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur”  de Arina Avram

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur” de Arina Avram

În prima zi de toamnă, am început să citesc un roman care începe tot cu o zi de toamnă. Ce surprindere cu romanul intitulat Coincidență ca număr de aur. Acum, când scriu, afară plouă și florile mele de pe balcon se deschid, parcă vor să mă îmbrățișeze cald. Când am...

Cristina Zegheru este redactor Booknation.ro de 729 zile și a scris până acum 91 articole. Se află pe poziția 14 din 150 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Zegheru aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments