Recenzie ”Palatul de hârtie” de Erin Watt

by | Feb 27, 2019 | Ficțiune pentru Adolescenți, Recenzii cărți

🔥 CARTEA PALATUL DE HÂRTIE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Erin Watt continuă seria ”Familia Royal” cu volumul trei ”Palatul de hârtie”. Abia aștept să fie subtitrate și celelalte volume, căci cele două autoare sunt excepționale și reușesc să creeze povești atât de reale și frumos conturate, încât rareori reușesc să trec prin toate stările posibile atunci când citesc vreun roman / volum.

Față de primele două volume, în ”Palatul de hârtie” am găsit nu doar dragoste, obstacole, tensiuni, ci și un mister care necesită o rezolvare rapidă.

Acuzat pe nedrept de crimă, Reed este încercat de sentimente care îi cuprind rațiunea și modul de a acționa devine și mai haotic. În primă faza este liniștit, încercând să găsească o soluție logică care i-ar liniști simțurile. Crede în dreptate și așteaptă rezolvarea care, din păcate, nu se ivește. E cuprins de revoltă la adresa acuzațiilor care se întețesc și se adaugă și mărturiile mincinoase care îi ridică numeroase semne de întrebare. Când sensibilitatea față de Ella îi apar în cale, sentimentele de furie, teamă, abandon i se intensifică, ca mai apoi, să se resemneze la decizia propusă de avocatul său, și să pledeze vinovat.

În acest amalgam de emoțiile care îl cuprind, Ella e singura care îl mai ține cu picioarele pe pământ. Măcinată de gânduri duse la extrem, protagonista dă dovadă de o stăpânire de sine menită să stabilizeze tensiunile din casa familiei Royal.

Apariția tatălui său biologic nu face altceva decât să îi creeze un disconfort și mai mare, acesta venind cu acuzații absurde, crezând-o o ușuratică și impunându-i limite stricte și nejustificate.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Erin Watt

Se dezgropate secrete bine ascunse, prieteniile se dezbină și minciunile ies la iveală.

Cazul morții lui Brooke îi bântuie pe cei doi adolescenți, dar aceștia continuă să se bucure unul de celălalt și în aceste condiții. Avem parte de o poveste de dragoste consolidată, frumoasă și strânsă. Iubirea și atracția ajung la un alt nivel față de volumele anterioare, reușind să se creeze uniunea nu doar a sufletelor, ci și a trupurilor.

Recomand cu tot dragul acest volum, împreună cu întreaga serie ”Familia Royal”!

🔥 CARTEA PALATUL DE HÂRTIE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Palatul De Hârtie
Autor: Erin Watt
An apariție : 2018
Editura: TREI
Nr. Pagini: 415
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 27.02.2019
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Eu cea de pe locul doi” – volumul II de Cezara Zamfir

Recenzie ”Eu cea de pe locul doi” – volumul II de Cezara Zamfir

De câteva zile le citesc plantelor de pe balcon din volumul II al romanul Eu cea de pe locul doi scrisă de Cezara Zamfir. Ele nu au ascultat și primul volum, încă nu erau născute, dar par acum destul de impresionante. E uimitor cum florile lor sunt mai deschise, mai...

Recenzie ”Noi doi” de Diana Farca

Recenzie ”Noi doi” de Diana Farca

Titlu: Noi doi Autor: Diana Farca An apariție: 2020 Editura: Eleprint Număr de pagini: 167 Despre autor: Diana Farca este o autoare de beletristică care a debutat cu romanul ”La limită”, un roman ce se încadrează la ficțiune, istorie și romance. Următoarea carte...

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Cine nu are bătrân să își cumpere, spune un vechi proverb. Sau cine nu are bunici, poate savura atmosfera blândă și plină de căldură din preajma lor citind cartea Copilărie fermecată de Ioana Trif. Pe tot parcursul lecturării predomină o stare de liniște sufletească,...

Cristina Zegheru este redactor Booknation.ro de 654 zile și a scris până acum 91 articole. Se află pe poziția 14 din 143 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Zegheru aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments