Recenzie „Născuţi sub zodia tăcerii” (Tărâmul tăcerii #2) de Raluca Butnariu

Titlu: Născuţi Sub Zodia Tăcerii (tărâmul Tăcerii #2)
Autor: Raluca Butnariu
An apariție : 2017
Editura: Librex Publishing
Nr. Pagini: 248
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Diana Daniela Macovei
Publicată la 8.12.2017
Nota recenzorului: n/a
Recenzie „Născuţi sub zodia tăcerii” (Tărâmul tăcerii #2) de Raluca Butnariu
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI NĂSCUŢI SUB ZODIA TĂCERII (TĂRÂMUL TĂCERII #2) PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Născuţi sub zodia tăcerii, volumul doi al trilogiei fantasy Tărâmul tăcerii de Raluca Butnariu, ne oferă o explozie de adrenalină, întuneric şi mistic. Vampirii Ralucăi Butnariu au iubirea specifică inimilor umane născute din lumină, dar sunt învăluiţi în întunericul tipic nemuririi.

-Toţi murim, într-un fel sau altul, oftă Mal. (…) Însă viaţa nu trebuie abandonată fără luptă, adăugă el încet.

Alecsandra este doar un prototip ce vrea să ne explice că şi întunericul este plecat în căutarea luminii, că şi forţa şi moartea îşi au vitalitatea din iubire, şi că fiecare suflet hăituit are nevoie de dragoste şi îndrumare. Hibridul Alecsandra şi-a dat frâu liber şi s-a aruncat în braţele călduroase ale dragostei. Max nu este doar o carotidă ce-i poate ostoi setea, Max reprezintă cămin călduros, locul unde sufletul ei atins de întuneric se simte acasă.

Familia Refugiului i-au acordat libertatea de a fi acolo unde îi este locul. Marcus a acceptat că inima Alecsandrei s-a culcuşit lângă inima umanului Max. Este grea aşteptarea, însă fericirea celui iubit este mai presusă de propriile dorinţe. Această dragoste mistuitoare se va stinge însă în faţa văpăi verzi ce-i va încătuşa inima bietului Marcus, cunoscând fiorii sufletului pereche. Cine deţine misterioşii ochi verzi capabili să încătuşeze un suflet bântuit de milenii, vă las pe voi să aflaţi. Vă mai spun doar că nimeni nu va fi mulţumit de vraja ce răsare brusc în mijlocul lor.

Paralel cu furtuna dragostei, Leo apare ca un coşmar în mijlocul cotidianului. Marea dragoste din viaţa de om a Alecsandrei apare ca un uragan în viaţa tuturor tulburându-i şi scoţând la iveală iţele unui complot scris de milenii, o profeţie aproape de îndeplinire şi cunoşterea sentimentului mistuitor al pierderii.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Raluca Butnariu.

Dacă în Refugiul ne puteam legăna pe miresmele unei iubiri fantasy, Născuţi sub zodia tăcerii vine ca un vălătuc al groazei acaparându-ne minţile visătoare de cititor îmbătaţi de poveştile de iubire obişnuite ale Ralucăi Butnariu. În acest volum, Raluca Butnariu a atins limita sadismului. Personajul negativ este atât de obsedat, mortal şi sadic încât povestea sare într-un univers al atrocităţilor. Clar, acesta nu este un volum pentru spirite slabe.

Profeţii, vampiri ai binelui contra vampiri ai răului, jocuri politice, căi întortocheate ale inimii şi violenţă încărcată cu erotism, de toate avem parte în volumul doi al trilogiei Tărâmul tăcerii. O trilogie fantasy unde Raluca Butnariu dă jos din pod toată artileria grea de care poate beneficia forţele întunericului, stropită cu fiori de dragoste şi asezonate cu ceaţa profeţiilor criptice.

-Un singur vampir ar fi fost capabil să mă transforme complet, Leo, şi acela este mort . De doi ani chiar! Aşa că trebuie să accepţi acest adevăr şi să treci peste, îl sfătui ea cu sarcasm.

-Eu am avut doi creatori, cara, îi aminti el.

-Şi uite în ce rahat ne găsim cu toţii din cauza asta! Declară Alecsandra sec.

Un volum disponibil şi pe site-ul Editurii Librex Publishing.

ACUM GĂSEȘTI NĂSCUŢI SUB ZODIA TĂCERII (TĂRÂMUL TĂCERII #2) PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.