🔥 CARTEA NEAMUL CORBILOR VOL.1 - COPIII ÎNTUNERICULUI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Romanul Neamul Corbilor deb„Neamul Corbilor” vol.1 - „Copiii întunericului” de Lavinia Călinautează cu un prim capitol care relatează întâmplările petrecute în urmă cu 7 ani. Roxana și Nicol sunt două adolescente care locuiesc în același sat și merg la același liceu, dar nu și-au vorbit niciodată din cauza personalităților lor total diferite.

Începând cu al doilea capitol, acțiunea este relatată la prezent, fiind povestită alternativ, de către Roxana și Nicol.

Copiii întunericului este genul de carte care creează mai mult decât dependență; creează o legătură indestructibilă între cititor și fiecare personaj în parte, făcându-te să îngropi capul în pernă și să strângi din dinți, sperând să descoperi adevărurile ascunse.

Nu sunt o fană a genului fantasy, pentru că în majoritatea cazurilor de acest fel, cartea e îmbibată într-o baie de elemente SF și nu există nici o legătură cu realitatea. Am fost plăcut surprinsă să văd că romanul Laviniei Călina este un fel de low-fantasy, realitatea valsează cu ficțiunea, împletindu-se armonios.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Lavinia Călina

Romanul are la bază divergențele celor cinci neamuri: Neamul Lupilor, Șoimilor, Cerbilor, Roibilor și Corbilor. Cele două fete află de la bunica lui Nicol despre faptul că Neamul Corbilor este cel mai de temut. De asemenea, bătrâna o informează pe Roxana despre puterile moștenite de la mama ei, care îi permit să vadă viitorul.

Finalul romanului este neașteptat, intrigant și te lasă cu mii de întrebări fără răspuns. Se vor mai întâlni Roxana și Nicol? Ce se va întâmpla cu celelalte neamuri? Ștefan își va duce la bun sfârșit gândurile de răzbunare?

Prin acest prim volum din Neamul Corbilor, Lavinia Călina a început o serie fantasy care, din punctul meu de vedere, poate urca literatura română contemporană la rang de artă.

🔥 CARTEA NEAMUL CORBILOR VOL.1 - COPIII ÎNTUNERICULUI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Neamul Corbilor Vol.1 - Copiii întunericului
Autor: Lavinia Călina
An apariție : 2014
Editura: HERG BENET
Nr. Pagini: 288
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 24.09.2015
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Capitolele povestite atât de Nicol, cât și de Roxana, ajută cititorul să-și formeze o opinie bine definită despre fiecare personaj în parte.

Aspecte Negative:

-

Arianna Suduc
Autor: Arianna Suduc
❝ îmi place să dau cuvintele mele lumii dimineața. iubitoare de cafea cărți ceai pisici toamnă și frumos. ❞
Arianna e Redactor Foarte Activ
Redactor de 1847 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Arianna Suduc
Arianna Suduc mai scrie și pe http://www.raftulariciului.wordpress.com