Recenzie „Nedoriți” de Kristina Ohlsson

Titlu: Nedoriți
Autor: Kristina Ohlsson
An apariție : 2013
Editura: Editura Univers
Nr. Pagini: 317
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Romina-Paula Hamzeu
Publicată la 30.08.2015
Nota recenzorului: n/a
Recenzie „Nedoriți” de Kristina Ohlsson
Dă o notă cărții

„Nedoriți” de Kristina OhlssonSuedia. Un tren aglomerat îndreptându-se către Stockholm, din care Lilian, o fetiță de cinci ani dispare subit, după ce mama sa a fost reținută într-un inexplicabil caz de urgență pe peronul unei gări.

Un moment de neatenție, iar Lilian este luată din tren, înainte ca mama sa să ajungă la gară.

Apoi, dispariția tatălui le va da de gândit polițiștilor suedezi, însă nu pentru mult timp.

La scurtă vreme după ce cadavrul fetiței este găsit abandonat în fața unui spital, într-un alt oraș din apropierea Stockholmului, având scris pe frunte cu roșu cuvântul „Nedorită”,  un alt copil mult mai mic dispare, iar poliția suedeză constată că are de-a face cu un criminal în serie.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Kristina Ohlsson.

Motivul crimei pare să fie de nedeslușit, până ce poliția primește telefonul unei femei care se dovedește a fi complice la moartea lui Lilian.

Lucrurile încep să se complice, mai ales că starea fizică a femeii împiedică să dezvăluie prea multe despre criminal. Alex Recht și echipa sa ajung, astfel, să se lupte din răsputeri cu un caz care pare să iasă din „tipare”.

„Nedoriți” e un roman polițist care te va ține cu sufletul la gură, o înșiruire de fapte îngrozitoare care par interminabile, crime aparent imposibil de rezolvat și un personaj a cărui identitate te vei strădui s-o descoperi singur.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)
BOOKNATION.RO ÎȚI FACE PLINUL DE CĂRȚI!
Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.