Recenzie „Negrissimo”, de Liliana Corobca

de | dec. 8, 2022 | Beletristică, Filosofie, Literatură Contemporană, Literatura Română, Recenzii cărți, Spiritualitate, Suspans

🔥 CARTEA NEGRISSIMO ARE REDUCERE PE:

Recunosc, am vrut să-i adaug culoare acestei coperți, nu-s amatoarea coperților alb-negru, dar…
Liliana Corobca a îndrăznit să se împartă cu cele mai colorate idei din imaginația sa. Scurte, unele au legături pe pagini diferite, iar acest lucru poate să deruteze mulți cititori. Însă, cu un pic de răbdare, treceți și marea.

Eu am inspirat adânc, am înțeles că citesc ceva neordinar, că mulți nu o vor citi până la urmă, și vă zic de ce. Unii iubesc să asculte idei scurte, alții să le citească, puțini le adoră pe ambele, pentru că cer continuare. Iubitorii de povești lungi sunt rugați să o evite, o să vă enerveze ori plictisească.
Liliana e pe cât se poate de „Zgârcită” în detalii!

Pentru mine a fost un exercițiu perfect, atunci când nu aveam chef de demonii din capul meu, îi doream pe alții, și îi înșelam la greu, mai ales că cei ai Lilianei sunt foarte diferiți.

Sunt sigură că titlul este o alegorie de succes, pentru a masca paleta de culori pe care o găsiți pe paginile acestei cărți.

Dacă îți place recenzia cărții NEGRISSIMO, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Liliana Corobca

Gânduri, reflexii, dorințe și frustrări, tot ce puteți găsi în capul unui om, care are prea multe de spus și nu are cui, le veți citi doar dacă veți deschide cartea. M-am gândit mult, atunci când ajungeam la asemănările dintre strunele care mi se plimbau prin capul meu. Nu au fost multe, suntem oameni diferiți, dar acele momente mi-au adus o maximă plăcere, rămânând cu un gust de – nu-s singura nebună cu asemenea păreri! (pur compliment)

Deosebită. Acesta este adjectivul meritat pe deplin de „Negrissimo” -ul Lilianei Corobca. Un roman despre altceva decât suntem noi obișnuiți să citim.
Mulțumesc pentru că ați îndrăznit să deschideți porți ruginite în fața atâtor ochi curioși!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA NEGRISSIMO CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: NEGRISSIMO
Autor: Liliana Corobca
An apariție : 2021
Editura: ARC
Nr. Pagini: 107
Limba: Română
Gen Literar: Literatura romana
Nota recenzorului: 8 / 10
Vizualizari recenzie: 1717

Alte recenzii de la Liliana Corobca:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Povestea unui înger păzitor: După ce Patrick a murit, Mia și-a dorit ca toată lumea ei să se sfârșească. Și aproape că a reușit să facă asta după ce s-a aruncat în marea care i-a răpit viața celui pe care îl iubea. A lăsat valurile să îi înconjoare trupul, însă ceva...

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

O seară de poker, un show și o iubire interzisă... Ea este cea mai bună jucătoare de poker, el este un magnat arogant care, uneori, după o zi de muncă, preferă să joace poker cu niște prieteni vechi. Așa se întâlnesc Kate Monroe și Cooper Montgomery, într-o seară când...

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Am de mult timp cartea aceasta în lista de must read și habar n-am de ce mi-a luat așa mult timp să ajung s-o citesc având în vedere cât de mult mi-a plăcut. Am auzit multe lucruri bune prin online și de data asta chiar au fost pe bună dreptate deoarece a fost scrisă...

0 0 votes
Article Rating
Stella Popa este redactor Booknation.ro de 693 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 7 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Stella Popa aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments