Recenzie „Negrissimo”, de Liliana Corobca

de | dec. 8, 2022 | Beletristică, Filosofie, Literatură Contemporană, Literatura Română, Recenzii cărți, Spiritualitate, Suspans

🔥 CARTEA NEGRISSIMO ARE REDUCERE PE:

Recunosc, am vrut să-i adaug culoare acestei coperți, nu-s amatoarea coperților alb-negru, dar…
Liliana Corobca a îndrăznit să se împartă cu cele mai colorate idei din imaginația sa. Scurte, unele au legături pe pagini diferite, iar acest lucru poate să deruteze mulți cititori. Însă, cu un pic de răbdare, treceți și marea.

Eu am inspirat adânc, am înțeles că citesc ceva neordinar, că mulți nu o vor citi până la urmă, și vă zic de ce. Unii iubesc să asculte idei scurte, alții să le citească, puțini le adoră pe ambele, pentru că cer continuare. Iubitorii de povești lungi sunt rugați să o evite, o să vă enerveze ori plictisească.
Liliana e pe cât se poate de „Zgârcită” în detalii!

Pentru mine a fost un exercițiu perfect, atunci când nu aveam chef de demonii din capul meu, îi doream pe alții, și îi înșelam la greu, mai ales că cei ai Lilianei sunt foarte diferiți.

Sunt sigură că titlul este o alegorie de succes, pentru a masca paleta de culori pe care o găsiți pe paginile acestei cărți.

Dacă îți place recenzia cărții NEGRISSIMO, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Liliana Corobca

Gânduri, reflexii, dorințe și frustrări, tot ce puteți găsi în capul unui om, care are prea multe de spus și nu are cui, le veți citi doar dacă veți deschide cartea. M-am gândit mult, atunci când ajungeam la asemănările dintre strunele care mi se plimbau prin capul meu. Nu au fost multe, suntem oameni diferiți, dar acele momente mi-au adus o maximă plăcere, rămânând cu un gust de – nu-s singura nebună cu asemenea păreri! (pur compliment)

Deosebită. Acesta este adjectivul meritat pe deplin de „Negrissimo” -ul Lilianei Corobca. Un roman despre altceva decât suntem noi obișnuiți să citim.
Mulțumesc pentru că ați îndrăznit să deschideți porți ruginite în fața atâtor ochi curioși!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA NEGRISSIMO CU REDUCERE DE PE:

Titlu: NEGRISSIMO
Autor: Liliana Corobca
An apariție : 2021
Editura: ARC
Nr. Pagini: 107
Limba: Română
Gen Literar: Literatura romana
Nota recenzorului: 8 / 10
Vizualizari recenzie: 2724

Alte recenzii de la Liliana Corobca:

Top 100 cărți ale anului 2023

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Meetings of Fate” de Cristian Boldor

Recenzie „Meetings of Fate” de Cristian Boldor

"Meetings of Fate" de Cristian Boldor - o felie din tortul la care visează orice cititor de fantasy Acest prim volum din seria "The Angel Afterlife" prezintă aventura lui Quentin, student psiholog independent, în lupta lui cu demoni de clasa A şi B. Acţiunea pleacă...

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Chris Voss, fost agent FBI, cu o experiență de neegalat în domeniul negocierilor, scoate acest manual aplicabil vieții de zi cu zi. Arta negocierii cuprinde zece capitole cheie, fiecare dintre ele subliniind un punct crucial în desfășurarea unei negocieri. Oare chiar...

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Povestea mea cu această carte este una "dragoste la prima vedere", pentru că m-am îndrăgostit de copertă, lucru care nu mi se întâmplă așa des. Eu nu mă las impresionată de design, dar în acest caz, este IMPOSIBIL că nu cazi pradă frumuseții sale. Aproape că nici nu...

0 0 votes
Article Rating
Stella Popa este redactor Booknation.ro de 2 ani, 8 luni, 25 zile și a scris până acum 162 articole. Se află pe poziția 8 din 44 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Stella Popa aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments