Recenzie „Nick și Tesla în laboratorul de înaltă tensiune” de Steve Hockensmith

by | Jul 18, 2016 | Beletristică, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA NICK ȘI TESLA ÎN LABORATORUL DE ÎNALTĂ TENSIUNE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Editura Nemi de la Nemira a debutat anul acesta pe piața românească, promovând cărți pentru copii, publicate pe categorii de vârstă. Nick și Tesla în laboratorul de înaltă tensiune e o carte recomandată celor peste 9 ani.

Nick și Tesla în laboratorul de înaltă tensiune prezintă povestea a doi frați (Nick și Tesla, în caz că nu v-ați prins) care sunt trimiși să-și petreacă vacanța de vară alături de unchiul lor Newt, părinții lor fiind trimiși într-o călătorie destul de ciudată în interes de serviciu.

 

Unchiul Newt e un fizician/inventator/chimist destul de ciudat (bine, foarte ciudat) care își petrece tot timpul liber în interiorul laboratorului său de înaltă tensiune. Când le spune celor doi nepoți că pot să se distreze în laboratorul lui, vacanța lui Nick și Tesla nu mai pare atât de plictisitoare. Cei doi descoperă că au și ei o latură creativă, care îi ajută să facă o mulțime de experimente interesante, care, la un moment dat, le-ar putea salva viața.

Imagine lucky blue smith

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Steve Hockensmith

 

Mie îmi plac la nebunie cărțile de la Nemi. Deși sunt pentru 9-12 ani și eu nu mai fac parte din categoria aceea de vârstă, le găsesc interesante, educative, și mai mult de atât, amuzante. Îmi plac dramele și cărțile cu final trist, dar uneori simt nevoia să mă destind și să deschid ușa unei lumi mai altfel. Când am văzut în colet Nick și Tesla în laboratorul de înaltă tensiune, mi-a săltat inima-n piept de bucurie. Asta pentru că există anumite cărți care te fac să simți că trăiești. Care te trezesc. Care te re-aduc la viață și te fac să te bucuri de lucrurile mărunte.

”Do you hear something?” Tesla asked.
Nick cocked his head just as his sister had, though he wondered why anyone bother doing that.
Does lifting one ear at an approximately thirty-degree angle really increase one’s ability to detect faint noises? he thought. Because he was that sort of kid.

Nick și Tesla în laboratorul de înaltă tensiune este o carte pentru oameni mici și oameni mari, o lectură de-a dreptul antrenantă, comică, dar totuși tratată în cel mai serios mod. O poveste despre inventivitate și reușită, presărată cu desene sugestive ale unor invenții cu adevărat trăznite. Nick și Tesla în laboratorul de înaltă tensiune lansează o adevărată provocare în lumea poveștilor educative. Tu o accepți?

🔥 CARTEA NICK ȘI TESLA ÎN LABORATORUL DE ÎNALTĂ TENSIUNE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Nick și Tesla în Laboratorul De înaltă Tensiune
Autor: Steve Hockensmith
An apariție : 2016
Editura: NEMI
Nr. Pagini: 224
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 18.07.2016
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Cine nu are bătrân să își cumpere, spune un vechi proverb. Sau cine nu are bunici, poate savura atmosfera blândă și plină de căldură din preajma lor citind cartea Copilărie fermecată de Ioana Trif. Pe tot parcursul lecturării predomină o stare de liniște sufletească,...

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

În ultimele zile cerul a avut o seninătate în albastrul lui care mă îndemna la visare. Nu știu dacă ați reușit și voi să îl observați, dar pe mine m-a cucerit întru totul. Mi-am luat cartea pe care mi-am programat să o citesc săptămâna aceasta, un scaun confortabil pe...

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Arianna Suduc este redactor Booknation.ro de 1888 zile și a scris până acum 176 articole. Se află pe poziția 8 din 143 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Arianna Suduc aici. Arianna Suduc are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
îmi place să dau cuvintele mele lumii dimineața. iubitoare de cafea cărți ceai pisici toamnă și frumos.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments