Recenzie “Obsidian” (#1 LUX) de Jennifer L. Almentrout

Titlu: Obsidian (#1 Lux)
Autor: Jennifer L. Almentrout
An apariție : 2014
Editura: Leda
Nr. Pagini: 384
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Arina Mihaela
Publicată la 26.11.2017
Nota recenzorului: n/a

🔥 CARTEA OBSIDIAN (#1 LUX) ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

De când fac parte din frumoasa familie Booknation.com nu am reușit să finalizez nicio recenzie pentru seria LUX de Jennifer L. Almentrout, seria mea de suflet ce m-a introdus în lumea cititului.

Cred că eram în continuă căutare de perfecțiune pentru a vorbi despre această serie, să o descriu cu “acel ceva” ce ar fi diferențiat-o de restul cărților recenzate și să o achiziționați, pentru că merită de la prima la ultima pagină.

Obsidian, primul volum al seriei indică viața lui Katy de după moartea tatălui său, tânăra mutându-se cu mama sa în Virginia de Vest.

Prin intermediul noii sale prietene din vecini, Dee, Katy îl cunoaște pe Daemon– un băiat cu o personalitate atât fermecătoare, cât și arogantă, motiv ce-o scoate din minți pe protagonistă, pentru că se simte atrasă de el.

Mai târziu, însă, ea află că cei doi frați sunt luxeni (o specie de extratereștrii), iar viața ei- o viață normală până în acel moment, se va schimba radical și odată atrasă în lumea lor, nu va reuși să se rupă de ea niciodată.

Presupun că cele împărtășite mai sus vă duc cu gândul la ceva clișeic ce apare în multe cărți sub diferite forme, însă vă garantez că bănuielile pe care le atribuiți acestei cărți sunt complet false.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Jennifer L. Almentrout.

Alături de seria Harry Potter, seria LUX este seria mea preferată. Nu îmi pot exprima recunoștința față de Jennifer pentru că datorită cartilor sale m-a introdus în lumea magică a cititului, din care nu cred că voi scăpa vreodată (nu că aș vrea).

Obsidian este o carte ce te ține cu sufletul la gură, de la început până la sfârșit. Am iubit personajele principale pentru personalitățile lor puternice, conturate cu atâta grijă și splendoare de către autoare.

Încărcată cu o frumusețe aparte pe care nu am mai întâlnit-o la nicio altă serie, vă invit cu drag să lecturați toate cele cinci cărți și vă promit că de îndată ce veți pune mâna pe cărți, veți fi absorbiți în lumea extratereștrilor, luând parte la acțiune alaturi de protagoniști. Lectură plăcută tuturor!

 

🔥 CARTEA OBSIDIAN (#1 LUX) ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Având câte o doză din fiecare, seria LUX se află printre preferatele mele, neavând cum să nu o adori.

Aspecte Negative:

Încărcată cu o splendoare tulburătoare, nu am găsit absolut nimic negativ la această carte.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.