Recenzie „Obsidian” (#1 LUX) de Jennifer L. Almentrout

de | nov. 26, 2017 | Beletristică, Literatură Contemporană, Literatura Universală, Lumea cărților, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA OBSIDIAN (#1 LUX) ARE REDUCERE PE:

De când fac parte din frumoasa familie Booknation.com nu am reușit să finalizez nicio recenzie pentru seria LUX de Jennifer L. Almentrout, seria mea de suflet ce m-a introdus în lumea cititului.

Cred că eram în continuă căutare de perfecțiune pentru a vorbi despre această serie, să o descriu cu „acel ceva” ce ar fi diferențiat-o de restul cărților recenzate și să o achiziționați, pentru că merită de la prima la ultima pagină.

Obsidian, primul volum al seriei indică viața lui Katy de după moartea tatălui său, tânăra mutându-se cu mama sa în Virginia de Vest.

Dacă îți place recenzia cărții OBSIDIAN (#1 LUX), atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Jennifer L. Almentrout

Prin intermediul noii sale prietene din vecini, Dee, Katy îl cunoaște pe Daemon– un băiat cu o personalitate atât fermecătoare, cât și arogantă, motiv ce-o scoate din minți pe protagonistă, pentru că se simte atrasă de el.

Mai târziu, însă, ea află că cei doi frați sunt luxeni (o specie de extratereștrii), iar viața ei- o viață normală până în acel moment, se va schimba radical și odată atrasă în lumea lor, nu va reuși să se rupă de ea niciodată.

Presupun că cele împărtășite mai sus vă duc cu gândul la ceva clișeic ce apare în multe cărți sub diferite forme, însă vă garantez că bănuielile pe care le atribuiți acestei cărți sunt complet false.

Alături de seria Harry Potter, seria LUX este seria mea preferată. Nu îmi pot exprima recunoștința față de Jennifer pentru că datorită cartilor sale m-a introdus în lumea magică a cititului, din care nu cred că voi scăpa vreodată (nu că aș vrea).

Obsidian este o carte ce te ține cu sufletul la gură, de la început până la sfârșit. Am iubit personajele principale pentru personalitățile lor puternice, conturate cu atâta grijă și splendoare de către autoare.

Încărcată cu o frumusețe aparte pe care nu am mai întâlnit-o la nicio altă serie, vă invit cu drag să lecturați toate cele cinci cărți și vă promit că de îndată ce veți pune mâna pe cărți, veți fi absorbiți în lumea extratereștrilor, luând parte la acțiune alaturi de protagoniști. Lectură plăcută tuturor!

 

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA OBSIDIAN (#1 LUX) CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: OBSIDIAN (#1 LUX)
Autor: Jennifer L. Almentrout
An apariție : 2014
Editura: LEDA
Nr. Pagini: 384
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 944

Alte recenzii de la Jennifer L. Almentrout:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Povestea unui înger păzitor: După ce Patrick a murit, Mia și-a dorit ca toată lumea ei să se sfârșească. Și aproape că a reușit să facă asta după ce s-a aruncat în marea care i-a răpit viața celui pe care îl iubea. A lăsat valurile să îi înconjoare trupul, însă ceva...

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

O seară de poker, un show și o iubire interzisă... Ea este cea mai bună jucătoare de poker, el este un magnat arogant care, uneori, după o zi de muncă, preferă să joace poker cu niște prieteni vechi. Așa se întâlnesc Kate Monroe și Cooper Montgomery, într-o seară când...

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Am de mult timp cartea aceasta în lista de must read și habar n-am de ce mi-a luat așa mult timp să ajung s-o citesc având în vedere cât de mult mi-a plăcut. Am auzit multe lucruri bune prin online și de data asta chiar au fost pe bună dreptate deoarece a fost scrisă...

0 0 votes
Article Rating
Arina Mihaela este redactor Booknation.ro de 2002 zile și a scris până acum 11 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Arina Mihaela aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments