Recenzie ”Opoziție” de Jennifer L. Armentrout

by | Dec 10, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA OPOZIȚIE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Dawson, Daemon și Dee au fost atrași ca un magnet de cei din rasa lor după ce luxenii i-au invadat, nemaiputând să gândească limpede. Planul lui Kat este să îi salveze pe toți dar mai ales pe Daemon, indiferent de ce va implica asta. Dar când ajunge la Daemon și nu mai poate vedea în el bărbatul pe care îl iubește, inima ei se sfărâmă și speranța piere tot mai mult.

Ce decizie va lua Daemon? Să fie alături de rasa lui după atâția ani în care au stat despărțiți sau să fie alături de femeia pe care a ajuns să o iubească? Luxenii ucid oameni nevinovați și pun stăpânire pe pământ cu fiecare oraș invadat. Vor reuși să scape de sub influența luxenilor?

Totul în jur se prăbușește sub ochii lor iar tot ce trebuie să facă este să fie împreună și să lupte contra tuturor. Dar oare este iubirea lor atât de puternică încât să îi ajute să răzbată în războiul în care tocmai au intrat și care i-a lăsat acum fără scăpare?

Atâtea emoții pentru un final de serie, atâtea lupte, întâmplări și trădări încât încrederea este atât de fragilă iar realitatea este tot mai deformată. Îmi amintesc că am așteptat ani de zile acest volum și când am pus mâna pe el l-am dat gata în mai puțin de două zile.

Pe parcursul cărții relația dintre Daemon si Kat este pusă de multe ori la încercare iar ei reușesc mereu sa iasă la capăt și să rămână împreună. Dar finalul se apropie incendiar iar totul stă sub semnul întrebării atât de neașteptat încât nu aș fi știut vreodată dacă va fi un final fericit sau unul trist.

Aici se încheie o aventură, o poveste, o întreagă călătorie alături de Daemon, Katy, Dawson, Beth, Dee și Archer, alături de hibrizi, luxeni, origini care te înduioșează cu dragostea lor, cu dorința lor de sacrificare, cu susținerea și cu dorința de a lupta pentru a-i salva pe toți cei dragi.

Seria Lux este una dintre cărțile care m-au transpus acolo, alături de acești extratereștri chipeși care mi-au furat inima și care m-au făcut să nu mai dorm nopțile pentru a le termina povestea.

O serie care merită mult mai mult, o serie uluitoare care are de toate, care te vrăjește și care pentru mine a devenit una dintre cele mai bune lecturi, mai ales că a fost abia a doua serie de la Jennifer pe care am citit-o și știm cu toții că J. Lynn nu dezamăgește niciodată!

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții OPOZIȚIE?

Vezi toată lista de cărți scrise de Jennifer L. Armentrout sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA OPOZIȚIE CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Opoziție
Autor: Jennifer L. Armentrout
An apariție : 2017
Editura: CORINT
Nr. Pagini: 380
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Publicată la 10.12.2020
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Sărbătoarea Țapului” de Mario Vargas Llosa

Recenzie “Sărbătoarea Țapului” de Mario Vargas Llosa

Am citit câteva recenzii la cărțile lui Llosa prin online și m-am întărâtat nițel. Mi-a fost frică de o dezamăgire când am început Sărbătoarea Țapului, dar n-a fost cazul. Scrie în forță Llosa, scrie trivial și vulgar, e brutal și misogin, sfâșie inima, își bate joc...

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

"Să-ți pui o dorință" este o altă carte minunată de la Vasi Rădulescu. Face parte dintr-un cadou minunat primit de la o prietenă dragă. Tot emoționantă de te face să verși cel puțin câteva lacrimi este și aceasta. "Dragă inimă" a fost un volum de povestiri personale...

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Straja dragonilor este autobiografia neterminată a criticului literar român Ion Negoițescu (1921 - 1993). Aceasta este doar prima parte a unui mai mare proiect gândit de autor, prin care și-ar fi dorit să-și consemneze întreaga viață, din copilărie până la bătrânețe....

5 1 vote
Article Rating
Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 360 zile și a scris până acum 117 articole. Se află pe poziția 6 din 25 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments