Recenzie Pervertirea de S.L. Jennings

de | mart. 8, 2017 | Beletristică, Literatura Universală, Recenzii cărți

🔥 CARTEA PERVERTIREA ARE REDUCERE PE:

Când am început să citesc această carte nu mă așteptam să nu o mai pot  lăsa jos din mână până nu o să o termin și așa am ajuns încă o dată să fac o noapte albă datorită unei cărți, oare a câta, nu mai știu pentru că le-am pierdut numărul😉.

Cartea ne prezintă povestea lui Allison Elliot-Carr, fiica lui Richard, proprietar și CEO al uneia dintre cele mai mari bănci de investiții din lume și a altor zece femei care sătule să mai fie înșelate hotărăsc să urmeze un program de șase săptămâni la Oasis unde să învețe cum să își satisfacă soții și asfel aceștia să nu mai caute la altele ce nu le pot oferii ele, sub îndrumarea lui Justin Drake.

Unsprezece femei disperate să se reconecteze cu bărbații de care speră să fie legate pană la moarte. Bărbații care au promis că vor mută munții din loc în schimbul promisiunii lor de a se mărita cu ei.” 

Dacă îți place recenzia cărții PERVERTIREA, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de S.L. Jennings

Timp de șase săptămâni Justin devine un fel de profesor și ajutat de alți angajați le învață pe femei cum să se îmbrace,cum  să se comporte sau ce să facă că astfel soții lor să găsească în ele femei sexi.

Nu-ți satisfaci sexual soțul, motiv pentru care vrea să te înșele, dacă nu cumva a făcut-o deja. Oi fi tu soție, mamă, gospodină fantastică și orice altceva, dar ești o amantă proastă. Și asta distruge totul.” 

  Pe parcursul acestor lecții între Ally, așa cum vrea ea să fie numită și Justin apare atracția și oricât se împotrivesc acestor sentimente până la urmă se lasă purtați de val.

„Trebuie s-o trimit pe femeia asta înapoi, la soțul ei cel nemernic și trădător, și să o laș să-și rezolve problemele personale așa cum face restul populației Americii: prin terapie, păștile și ocazionalele decizii proaste. Dar, cel mai important, trebuie s-o facă fără ajutorul meu. Pentru că în acest moment nu pot să mă gândesc decât la cum aș putea să mă ajut pe mine.”

Finalul este unul neașteptat și recunosc că nicio clipă nu m-am gândit la el cea ce aduce puncte bonus cărți și deși scena finală mi-ar fii plăcut să aibă mai multe detalii până la urmă a fost bine și așa decât deloc.

Această carte este o lecție de viață și după părerea mea orice fată/femeie ar trebui să o citească măcar o dată pentru că astfel ar realiză că niciodată o femeie nu trebuie să se lase călcată în picioare de un bărbat doar pentru că acesta are bani și putere.

Stai acolo și taci, dragă. Unul dintre noi este profesionist. Acum, dacă o să am nevoie de un sandviș nenorocit sau să scot vinul roșu de pe o fată de masă din pânză, o să-ți cer părerea. Altfel, închide gură aia roz-bombon și șezi frumos.” 

Numai la asta se pricep. Să arate bine. Să gătească. Să facă menaj. Să aibă grijă de odraslele lor obraznice și dezgustătoare.” 

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA PERVERTIREA CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: PERVERTIREA
Autor: S.L. Jennings
An apariție : 2016
Editura: TREI
Nr. Pagini: 264
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 2010

Alte recenzii de la S.L. Jennings:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Povestea unui înger păzitor: După ce Patrick a murit, Mia și-a dorit ca toată lumea ei să se sfârșească. Și aproape că a reușit să facă asta după ce s-a aruncat în marea care i-a răpit viața celui pe care îl iubea. A lăsat valurile să îi înconjoare trupul, însă ceva...

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

O seară de poker, un show și o iubire interzisă... Ea este cea mai bună jucătoare de poker, el este un magnat arogant care, uneori, după o zi de muncă, preferă să joace poker cu niște prieteni vechi. Așa se întâlnesc Kate Monroe și Cooper Montgomery, într-o seară când...

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Am de mult timp cartea aceasta în lista de must read și habar n-am de ce mi-a luat așa mult timp să ajung s-o citesc având în vedere cât de mult mi-a plăcut. Am auzit multe lucruri bune prin online și de data asta chiar au fost pe bună dreptate deoarece a fost scrisă...

4 1 vote
Article Rating
Ancuta Pietaru este redactor Booknation.ro de 2161 zile și a scris până acum 13 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ancuta Pietaru aici.
Subscribe
Notify of
guest

2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Am citit cartea si mi-a placut. Nu mi s-a parut ceva wow dar merita citita mai ales, asa cum, ai spus este si haioasa dar are ceva ce nu te lasa sa lasi cartea din mana 😉 . Si eu as fi vrut un final mai detaliat 😉