Când am început să citesc această carte nu mă așteptam să nu o mai pot  lăsa jos din mână până nu o să o termin și așa am ajuns încă o dată să fac o noapte albă datorită unei cărți, oare a câta, nu mai știu pentru că le-am pierdut numărul😉.

Cartea ne prezintă povestea lui Allison Elliot-Carr, fiica lui Richard, proprietar și CEO al uneia dintre cele mai mari bănci de investiții din lume și a altor zece femei care sătule să mai fie înșelate hotărăsc să urmeze un program de șase săptămâni la Oasis unde să învețe cum să își satisfacă soții și asfel aceștia să nu mai caute la altele ce nu le pot oferii ele, sub îndrumarea lui Justin Drake.

Unsprezece femei disperate să se reconecteze cu bărbații de care speră să fie legate pană la moarte. Bărbații care au promis că vor mută munții din loc în schimbul promisiunii lor de a se mărita cu ei.” 

Timp de șase săptămâni Justin devine un fel de profesor și ajutat de alți angajați le învață pe femei cum să se îmbrace,cum  să se comporte sau ce să facă că astfel soții lor să găsească în ele femei sexi.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de S.L. Jennings.

Nu-ți satisfaci sexual soțul, motiv pentru care vrea să te înșele, dacă nu cumva a făcut-o deja. Oi fi tu soție, mamă, gospodină fantastică și orice altceva, dar ești o amantă proastă. Și asta distruge totul.” 

  Pe parcursul acestor lecții între Ally, așa cum vrea ea să fie numită și Justin apare atracția și oricât se împotrivesc acestor sentimente până la urmă se lasă purtați de val.

“Trebuie s-o trimit pe femeia asta înapoi, la soțul ei cel nemernic și trădător, și să o laș să-și rezolve problemele personale așa cum face restul populației Americii: prin terapie, păștile și ocazionalele decizii proaste. Dar, cel mai important, trebuie s-o facă fără ajutorul meu. Pentru că în acest moment nu pot să mă gândesc decât la cum aș putea să mă ajut pe mine.”

Finalul este unul neașteptat și recunosc că nicio clipă nu m-am gândit la el cea ce aduce puncte bonus cărți și deși scena finală mi-ar fii plăcut să aibă mai multe detalii până la urmă a fost bine și așa decât deloc.

Această carte este o lecție de viață și după părerea mea orice fată/femeie ar trebui să o citească măcar o dată pentru că astfel ar realiză că niciodată o femeie nu trebuie să se lase călcată în picioare de un bărbat doar pentru că acesta are bani și putere.

Stai acolo și taci, dragă. Unul dintre noi este profesionist. Acum, dacă o să am nevoie de un sandviș nenorocit sau să scot vinul roșu de pe o fată de masă din pânză, o să-ți cer părerea. Altfel, închide gură aia roz-bombon și șezi frumos.” 

Numai la asta se pricep. Să arate bine. Să gătească. Să facă menaj. Să aibă grijă de odraslele lor obraznice și dezgustătoare.” 

Titlu: Pervertirea
Autor: S.L. Jennings
An apariție : 2016
Editura: Trei
Nr. Pagini: 264
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 8.03.2017
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Deşi limbajul este unul puțin vulgar acesta este îmbinat cu cel amuzant ce dă o notă pozitivă cărți şi în acelaşi timp te atrage şi te face să nu o laşi din mână până nu o termini.

Aspecte Negative:

Mi-ar fii plăcut ca finalul să fie mai bine descris, parcă a fost prea simplu si cu foarte puține detalii.

Ancuta Pietaru
Autor: Ancuta Pietaru
Redactor de 1059 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Ancuta Pietaru