Recenzie „Prin ochii ei” de Sarah Pinborough

de | mart. 28, 2019 | Beletristică, Horror și Thriller, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA PRIN OCHII EI ARE REDUCERE PE:

prin ochii ei de sarah pinboroughWow, wow, wow! Nu mă așteptam ca romanul “Prin ochii ei” de Sarah Pinborough să îmi placă atât de tare. Mai citisem păreri și recenzii, dar nici într-o mie de ani nu mi-aș fi dat seama de subiectul întortocheat al thrillerului. Sau de finalul cu totul neașteptat al acestuia. Este o carte pur și simplu extraordinară.

Nu degeaba chiar Stephen King spune despre ea “Trebuie să citiți neapărat Prin ochii ei … E fenomenală.

Thrillerul acesta psihologic are cel mai bun final pe care l-am descoperit de ani buni de când tot citesc astfel de cărți. Poate cel mai potrivit sfârșit pentru acest gen plin de suspans.

Deși nu vreau să ofer spoilere, trebuie să afli că încă de la început scriitoarea britanică Sarah Pinborough te face încontinuu să îți pui întrebarea Cine manipulează pe cine? Jocurile minții redate în acest volum sunt pur și simplu uimitoare. Iar puterea obsesiei naște adevărați monștri.

“Prin ochii ei” de Sarah Pinborough este un thriller psihologic care a apărut recent la chioșcurile de ziare, în colecția Buzz Books de la editura Litera. Este o carte atât de bună încât îi va da peste cap până și pe cei mai mari pasionați ai genului prin desfășurarea evenimentelor și descoperirea personajelor viciate.

Dar de ce” Prin ochii ei” de Sarah Pinborough este o scriere despre care vorbește toată lumea în prezent?

Hai să afli cam despre ce este vorba aici. Și totuși, deși este atât de aclamată, cartea se poate să nu fie pe gustul tuturor. Poate că unora li se va părea nerealistă sau incredibilă prin natura faptelor. Dar până la urmă este vorba despre o opera de ficțiune din genul thriller. Așadar rămâne la latitudinea fiecăruia să o judece și să îi dea note.

Louise este o mama singură care are parte de mai mult decât un simplu flirt nevinovat cu un bărbat atrăgător, într-o noapte la un bar. Dar femeia fabulează și crede că a găsit pe Făt Frumosul visurilor ei. Ea va afla a doua zi, când va începe munca că bărbatul așa zis perfect de la bar este noul ei șef. David. Și pe deasupra acesta este și însurat. Cu o femeie superbă.

Și parcă nu ar fi de ajuns, Adele, soția șefului vrea să îi devină prietenă lui Louise. Întâmplător și totuși nu. În plus, este bizar cum aceasta îi cere secretarei soțului ei să păstreze secretul despre ele două. Și totuși pe lângă bizara prietenie, Louise devine și amanta șefului ei. Poate că sună a clișeu, dar este mai complex de atât. Asta pentru că femeia devine un soi de umplutură pentru sandvișul uman în care David și Adele sunt extremele.

Chiar dacă i se pare ciudat și total imoral, Louise este atrasă de acest triunghi al bermudelor

Și continua povestea de parcă ar fi cel mai simplu lucru din lume. Dar în curând fericirea de a avea un iubit perfect și o prietenă foarte bună în același timp se spulberă. Secretara își dă seama că ceva necurat se petrece și decide să sape mai adânc. Ea se întreabă în ce s-a băgat, dar mai presus de toate încearcă să decidă care dintre cele două persoane din viața ei este sinceră și cu adevărat potrivită pentru ea. Și dacă nu este de ajuns, Adele o și învață pe Louise să își folosească mintea pentru a părăsi forma fizică și a călători oriunde.

Astfel, femeia se eliberează de problemele cu somnul, dar dă de alte situații limită, care îi pun în pericol viața. Dintre amant și noua prietenă, cine va rămâne în viața ei? Dar mai întâi, care este personajul negativ din toată această poveste dubioasă?

Revin cu ideea că finalul este bulversant. Nu te vei aștepta la așa ceva oricâte subtilități ar fi încercat autoarea să presare în fiecare capitol. Sfârșitul te va lăsa cu gura căscată și încă te vei gândi la el și câteva zile după finalizarea thrillerului. Poate că asta te va face să revii cu cititul romanului în lumina noilor fapte. Ca să vezi exact ce ți-a scăpat.

Ți-a plăcut recenzia cărții PRIN OCHII EI?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Sarah Pinborough

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA PRIN OCHII EI CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Prin Ochii Ei
Autor: Sarah Pinborough
An apariție : 2019
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 416
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Publicată la 28.03.2019
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 491

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Frânturi din ea” de KARIN SLAUGHTER

Recenzie „Frânturi din ea” de KARIN SLAUGHTER

După o perioadă destul de urâtă, am reușit să îmi setez din nou prioritățile și să revin la zi cu cititul, pentru că aveam multe cărți începute, însă neterminate. Mi-am propus să nu las cărți neterminate, pentru că fiecare merită timpul nostru și aceasta este părerea...

Recenzie „Un strop de distrugere” de SCARLETT ST. CLAIR

Recenzie „Un strop de distrugere” de SCARLETT ST. CLAIR

Vi s-a întâmplat vreodată să citiți o carte de care nu puteți să vă desprindeți? Și deși acea carte are unele pasaje care va enervează puțin, voi tot o citiți pentru că vă oferă un vibe addictive? Exact așa mi s-a întâmplat mie cu această serie, pe care am terminat-o...

Recenzie „Oameni la pescuit” de Alina Şova

Recenzie „Oameni la pescuit” de Alina Şova

Buna cartea, cititori, oriunde v-aţi afla! Oameni la pescuit Nu asta suntem toţi la un moment dat? Oameni care pescuim. Vise. Dorinţe. Mici sau mari. Şi oameni. Îi pescuim pentru că îi vrem lânga noi. Îi pescuim conştient sau mai puţin conştient. Ce se întâmplă însă,...

0 0 votes
Article Rating
Oana Maria Stefan este redactor Booknation.ro de 1326 zile și a scris până acum 334 articole. Se află pe poziția 4 din 51 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Oana Maria Stefan aici. Oana Maria Stefan are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments