Recenzie ”Prințul de hârtie” de Erin Watt

by | Oct 22, 2018 | Dragoste, Limbi Străine, Recenzii cărți

🔥 CARTEA PRINȚUL DE HÂRTIE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Erin Watt continuă seria Familia Royal cu volumul doi ”Prințul de hârtie”.

Dacă primul volum a fost scris din perspectiva protagonistei, cel de-al doilea volum ne arată nu doar sentimentele, trăirile și gândurile acesteia, ci și ale lui Reed.

În primul volum tânăra adolescentă își arată calitățile de luptătoare și voința de fier. Pe tot parcursul volumului doi, se observă evoluția, determinarea și puterea interioară care o însoțesc la fiecare pas.

Cu inima frântă și cu o traumă peste care nu poate trece, Ella este obligată să se întoarcă acasă la familia Royal. Deși încearcă să reziste tentației, cei doi adolescenți sunt legați de o iubire nebună care nu pare să se estompeze în ciuda tuturor dificultăților.

Obstacolele întâlnite sunt cele care îi dezarmează psihic și sunt puși în situația de a-și pune propriile întâmplări legate de micul trecut pe care-l au în comun. Nu mai sunt stabili și ajung să se îndoiască de propria persoană.

Își mai acordă o nouă șansă, dar problemele nu par să se fi rezolvat. Când totul începe să se aranjeze, o nouă lovitură le zbuciumă bula de protecție după care tânjesc atât de mult.

Povestea este scrisă în ritm alert, cu scene care condimentează relația adolescentină și conflicte peste care trebuie să treacă împreună.

Acest volum mi-a plăcut la fel de mult și se ridică la înălțimea primului. Personajele continuă să fie bine conturate și atunci când credem că putem să ne imaginăm un deznodămân, alte situații neprevăzute își fac apariția, distrugând linistea mult dorită.

Erin Watt a creat o poveste frumoasă, cu care mulți adolescenți ar putea rezona. Te îndrăgostești iremediabil de personaje și rămâi cu ele în inimă mult după finalizarea acestui volum. Finalul te lasă în suspans și îți dorești să afli continuarea unei iubiri care pare imposibilă în ciuda dificultăților.

Oare va reuși Ella să îi distrugă lui Reed, demonii trecutului? Rămâne de văzut!

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții PRINȚUL DE HÂRTIE?

Vezi toată lista de cărți scrise de Erin Watt sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA PRINȚUL DE HÂRTIE CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Prințul De Hârtie
Autor: Erin Watt
An apariție : 2017
Editura: TREI
Nr. Pagini: 368
Limba: Română
Gen Literar: Young adult
Publicată la 22.10.2018
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ,,Fântânile Tăcerii” de Ruta Sepetys

Recenzie ,,Fântânile Tăcerii” de Ruta Sepetys

Spania se află sub conducerea dictatorială a generalului Francisco Franco, o conducere mânată de secrete și de tăcere unde spaniolii sunt niște victime. Ana este cameristă la hotelul Castellana Hilton, slujbă care a salvat-o de trecutul îngrozitor al familiei ei. Când...

„Inferno” de Dan Brown

„Inferno” de Dan Brown

Nu pot spune cât de mult îmi place Dan Brown. Îi ador scrierile și întotdeauna când am un blocaj într-ale lecturii, citesc un roman de-al lui. Suspansul, personajele, informațiile primite sunt de fiecare dată excepționale. Consider că Dan Brown trebuie citit măcar...

Recenzie “Sărbătoarea Țapului” de Mario Vargas Llosa

Recenzie “Sărbătoarea Țapului” de Mario Vargas Llosa

Am citit câteva recenzii la cărțile lui Llosa prin online și m-am întărâtat nițel. Mi-a fost frică de o dezamăgire când am început Sărbătoarea Țapului, dar n-a fost cazul. Scrie în forță Llosa, scrie trivial și vulgar, e brutal și misogin, sfâșie inima, își bate joc...

0 0 vote
Article Rating
Cristina Zegheru este redactor Booknation.ro de 853 zile și a scris până acum 91 articole. Se află pe poziția 1 din 25 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Zegheru aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments