🔥 CARTEA PRINȚUL DE HÂRTIE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Erin Watt continuă seria Familia Royal cu volumul doi ”Prințul de hârtie”.

Dacă primul volum a fost scris din perspectiva protagonistei, cel de-al doilea volum ne arată nu doar sentimentele, trăirile și gândurile acesteia, ci și ale lui Reed.

În primul volum tânăra adolescentă își arată calitățile de luptătoare și voința de fier. Pe tot parcursul volumului doi, se observă evoluția, determinarea și puterea interioară care o însoțesc la fiecare pas.

Cu inima frântă și cu o traumă peste care nu poate trece, Ella este obligată să se întoarcă acasă la familia Royal. Deși încearcă să reziste tentației, cei doi adolescenți sunt legați de o iubire nebună care nu pare să se estompeze în ciuda tuturor dificultăților.

Obstacolele întâlnite sunt cele care îi dezarmează psihic și sunt puși în situația de a-și pune propriile întâmplări legate de micul trecut pe care-l au în comun. Nu mai sunt stabili și ajung să se îndoiască de propria persoană.

Își mai acordă o nouă șansă, dar problemele nu par să se fi rezolvat. Când totul începe să se aranjeze, o nouă lovitură le zbuciumă bula de protecție după care tânjesc atât de mult.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Erin Watt.

Povestea este scrisă în ritm alert, cu scene care condimentează relația adolescentină și conflicte peste care trebuie să treacă împreună.

Acest volum mi-a plăcut la fel de mult și se ridică la înălțimea primului. Personajele continuă să fie bine conturate și atunci când credem că putem să ne imaginăm un deznodămân, alte situații neprevăzute își fac apariția, distrugând linistea mult dorită.

Erin Watt a creat o poveste frumoasă, cu care mulți adolescenți ar putea rezona. Te îndrăgostești iremediabil de personaje și rămâi cu ele în inimă mult după finalizarea acestui volum. Finalul te lasă în suspans și îți dorești să afli continuarea unei iubiri care pare imposibilă în ciuda dificultăților.

Oare va reuși Ella să îi distrugă lui Reed, demonii trecutului? Rămâne de văzut!

🔥 CARTEA PRINȚUL DE HÂRTIE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Prințul De Hârtie
Autor: Erin Watt
An apariție : 2017
Editura: TREI
Nr. Pagini: 368
Limba: Română
Gen Literar: Young adult
Publicată la 22.10.2018
Nota recenzorului: 10/10

Avatar
Autor: Cristina Alexandra
Cristina e Erou Booknation.ro
Redactor de 558 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Cristina Alexandra