Recenzie ”Prințul de hârtie” de Erin Watt

by | Oct 22, 2018 | Dragoste, Limbi Străine, Recenzii cărți

🔥 CARTEA PRINȚUL DE HÂRTIE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Erin Watt continuă seria Familia Royal cu volumul doi ”Prințul de hârtie”.

Dacă primul volum a fost scris din perspectiva protagonistei, cel de-al doilea volum ne arată nu doar sentimentele, trăirile și gândurile acesteia, ci și ale lui Reed.

În primul volum tânăra adolescentă își arată calitățile de luptătoare și voința de fier. Pe tot parcursul volumului doi, se observă evoluția, determinarea și puterea interioară care o însoțesc la fiecare pas.

Cu inima frântă și cu o traumă peste care nu poate trece, Ella este obligată să se întoarcă acasă la familia Royal. Deși încearcă să reziste tentației, cei doi adolescenți sunt legați de o iubire nebună care nu pare să se estompeze în ciuda tuturor dificultăților.

Obstacolele întâlnite sunt cele care îi dezarmează psihic și sunt puși în situația de a-și pune propriile întâmplări legate de micul trecut pe care-l au în comun. Nu mai sunt stabili și ajung să se îndoiască de propria persoană.

Își mai acordă o nouă șansă, dar problemele nu par să se fi rezolvat. Când totul începe să se aranjeze, o nouă lovitură le zbuciumă bula de protecție după care tânjesc atât de mult.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Erin Watt

Povestea este scrisă în ritm alert, cu scene care condimentează relația adolescentină și conflicte peste care trebuie să treacă împreună.

Acest volum mi-a plăcut la fel de mult și se ridică la înălțimea primului. Personajele continuă să fie bine conturate și atunci când credem că putem să ne imaginăm un deznodămân, alte situații neprevăzute își fac apariția, distrugând linistea mult dorită.

Erin Watt a creat o poveste frumoasă, cu care mulți adolescenți ar putea rezona. Te îndrăgostești iremediabil de personaje și rămâi cu ele în inimă mult după finalizarea acestui volum. Finalul te lasă în suspans și îți dorești să afli continuarea unei iubiri care pare imposibilă în ciuda dificultăților.

Oare va reuși Ella să îi distrugă lui Reed, demonii trecutului? Rămâne de văzut!

🔥 CARTEA PRINȚUL DE HÂRTIE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Prințul De Hârtie
Autor: Erin Watt
An apariție : 2017
Editura: TREI
Nr. Pagini: 368
Limba: Română
Gen Literar: Young adult
Publicată la 22.10.2018
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Cine nu are bătrân să își cumpere, spune un vechi proverb. Sau cine nu are bunici, poate savura atmosfera blândă și plină de căldură din preajma lor citind cartea Copilărie fermecată de Ioana Trif. Pe tot parcursul lecturării predomină o stare de liniște sufletească,...

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

În ultimele zile cerul a avut o seninătate în albastrul lui care mă îndemna la visare. Nu știu dacă ați reușit și voi să îl observați, dar pe mine m-a cucerit întru totul. Mi-am luat cartea pe care mi-am programat să o citesc săptămâna aceasta, un scaun confortabil pe...

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Cristina Zegheru este redactor Booknation.ro de 651 zile și a scris până acum 91 articole. Se află pe poziția 14 din 142 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Zegheru aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments