Recenzie ”Șarpe și porumbel” de Shelby Mahurin

by | Dec 29, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA ȘARPE ȘI PORUMBEL ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Louise Le Blanc este fugară de doi ani, iar acum se ascunde în Cesarine. Deși a trebuit să învețe cum să se comporte ca o hoață, cel mai greu este că nu își mai folosește magia. Nimeni nu trebuie să știe că este vrăjitoare. Vrăjitoarele sunt găsite, arse pe rug, umilite și chinuite de către Vânători.

Căpitanul Vânătorilor, Reid Diggory, a jurat că nu se va căsători niciodată și că își va dedica viața muncii sale, că va omorî mereu creaturile numite vrăjitoare.

Când Lou și Reid se întâlnesc, ea riscă să fie dusă la închisoare. Chiar și așa, nimeni nu bănuia natura ei. Arhiepiscopul își face apariția și îi oferă lui Lou o portiță de scăpare. Ca să scape de temniță, Lou trebuie să se mărite cu Reid.

Cum ar putea Reid să își încalce jurământul și cum ar putea Lou să își ofere libertatea unui bărbat pe care nu doar că nu îl iubește, ci îl disprețuiește și își propune să îi facă viața un iad. Alegerea lor este simplă, iar când decid să se căsătorească, Reid jură că o va proteja pe soția sa indiferent de ce va fi.

Totuși, ce scop avea Arhiepiscopul, bărbatul viclean cu privire rece și intenții ascunse? Lou nu poate avea încredere în el așa cum are soțul ei, cum de altfel nici în Reid nu se încrede prea mult, însă cei doi își țin promisiunile și încep o adevărată aventură, un drum lung către iubire.

Amenințările încep să apară, motivul pentru care a fugit Lou se întoarce în viața ei, ea se întoarce iar Louise este mai speriată ca niciodată. Reid trebuie să afle cine este amenințarea soției lui pentru a o putea proteja pe femeia pe care o iubește. Iubirea e un lucru fragil, mai ales când o ființă așa de arogantă și de independentă ca Lou, se agață de ea. Mai ales când Căpitanul Vânătorilor începe să o protejeze și să o țină la pieptul lui cu prețul vieții sale.

Iubirea este țesută cu mincuni și trădări. Va putea Reid să treacă peste ceea ce i-a ascuns Lou în tot acest timp? Este nevoie de o singură clipă de ezitare pentru ca totul să se prăbușească.

Șarpe și porumbel a fost un titlu pe care mi l-am dorit din toată inima încă de când a apărut. Mă așteptam să îmi placă după ce am văzut câtă lume lăuda toată seria, dar nu credeam că o să îmi inducă toate aceste stări și că mă va propulsa în lumea aceea magică atât de bine.

Pentru mine a fost deja perfect când am văzut că totul se întâmplă iarna, iar atunci când am cunosscut-o pe Lou cu caracterul ei vulcanic și impulsiv, am știut că nimic nu mă mai poate dezamăgi. Reid a fost într-o continuă schimbare, de la timid, retras și autoritar la îngăduitor, înfocat și iubitor, a fost un personaj cu o mulțime de suișuri și coborâșuri.

Povestea a fost minunată, nu pot spune că a fost originală dar faptul că ei trăiau sub o continuă amenințare dar își găseau timp să se plimbe și să mănânce dulciuri, schimbând toată atmosfera cărții, a fost cireașa de pe tort.Tot ce pot spune acum este că aștept din toată inima să apară volumul următor ca să văd unde se îndreaptă povestea lor!

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții ȘARPE ȘI PORUMBEL?

Vezi toată lista de cărți scrise de Shelby Mahurin sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ȘARPE ȘI PORUMBEL CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Șarpe și Porumbel
Autor: Shelby Mahurin
An apariție : 2020
Editura: CORINT
Nr. Pagini: 490
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Publicată la 29.12.2020
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

"Să-ți pui o dorință" este o altă carte minunată de la Vasi Rădulescu. Face parte dintr-un cadou minunat primit de la o prietenă dragă. Tot emoționantă de te face să verși cel puțin câteva lacrimi este și aceasta. "Dragă inimă" a fost un volum de povestiri personale...

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Straja dragonilor este autobiografia neterminată a criticului literar român Ion Negoițescu (1921 - 1993). Aceasta este doar prima parte a unui mai mare proiect gândit de autor, prin care și-ar fi dorit să-și consemneze întreaga viață, din copilărie până la bătrânețe....

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

"Dragă inimă" de Vasi Rădulescu este o carte primită în dar ce mi-a încălzit inima, mi-a frânt-o pe alocuri, mi-a stors câteva lacrimi pe furiș. Povestirile acestea personale inspirate din viața reală și redate de un doctor de inimă sunt inspiraționale. Fiecare...

0 0 vote
Article Rating
Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 359 zile și a scris până acum 117 articole. Se află pe poziția 6 din 25 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments