Recenzie „Secrete și minciuni” de Nora Roberts

de | nov. 15, 2017 | Dragoste, Fantezie, Literatură Contemporană, Literatura Universală, Mister, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA SECRETE ȘI MINCIUNI ARE REDUCERE PE:

Minciuna de azi, cu minciuna de ieri, cu minciuna de vineri seara și cu multe altele, au clădit deja un paravan între noi.  Dar am tăcut cu speranța că tu te vei schimba, dar am realizat tartiv cine erai tu cu adevărat.

„Secrete și minciuni” de Nora Roberts reprezintă povestea unei femei înșelate din toate punctele de vedere. O femeie ce nu a știut cu cine trăiește în casă,  cine e soțul ei cu adevărat și ce rol are ea în mărețul lui plan.

Un hoț de elită ce și-a căutat ținta, a găsit-o într-un bar unde acesta cânta, a sedus-o, i-a oferit o altă imagine a lumii, iar când a rămas însărcinată s-a căsătorit cu ea. Cine s-ar gândi că un bărbat manierat cu nevastă și cu un copil acasă, ar putea fi un hoț căutat de FBI?

Nora Roberts este autoarea mea preferată și mereu o citesc cu mare bucurie, are un stil aparte ce captează cititorul și știe perfect ceea ce face. Are un adevărat talent și îl exploatează la maxim și eu nu pot decât să mă bucur.

Dacă îți place recenzia cărții SECRETE ȘI MINCIUNI, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Nora Roberts

În acest nou roman al său, aceasta a abordat tema naivității, al omului vinovat și vieții de după divorț. Chiar dacă ai copii poți să-ți găsești un bărbat care să te iubească, atât pe tine cât și pe copilul tău. Tatăl nu e cel care concepe, ci cel care crește!

Shelby, femeia cu părul de foc, mama a unei fetițe frumoase, se vede în fața unei imense probleme ce nu mai are rezolvare. După ce soțul îi murise într-un accident pe mare, viața acestuia iasă la suprafață ca și cadavrele putrezite și de nerecunoscut.

Hoț, escroc, mincinos și înșelător,  soțul lui  Shelby se dăduse bogat, o întreținuse ca pe o floare rară, dar nu pentru că o iubea, ci pentru că era paravanul lui spre teroare.

Nevoită să vândă casă și tot ce avea pentru a plăti creditele făcute de soțul său, -care se dovedise că nu era nici măcar în acte al său-, Shelby și fetița ei se întorc la viața lor anterior, la familia sa.  Oare o vor primi înapoi după ce nu i-a mai căutat de multă vreme?

Griff Lott, un antreprenor de succes, un bărbat grijuliu și atent. O zărește pe Shelby din întâmplare, iar dragostea își face simțită prezența.
O femeie care e plină de răni, dar pe care și-o dorește să o repare pentru a o face fericită. O femeie pe care e conștient că vine la pachet cu micuța sa de care se îndrăgostise.
Griff, e bărbatul care o face să aibă din nou încredere în ea.  Și mi-a plăcut asta, ei doar aveau nevoie unul de celălalt!

Dar trecutul e o pată greu de scos din destin, e ușor să uiți atunci când nu iubești, e ușor să bântui când ești dat drept mor, e ușor să furi din casele altor dându-te drept investitor. E ușor. Dar e greu să revii înapoi și mai greu e să recuperezi ceva pierdut de mult timp.

Dar atunci când fericirea lui Shelby e pusă în pericol de apariția lui, nu poate să facă nimic altceva decât să aștepte ajutoarele. Dar dacă acestea apar prea târziu, iar ea va pieri împreună cu soțul său care își caută banii?

Recomand acestă carte pentru tema abordată, pentru că o ador pe Nora Roberts și sunt foarte sigură că vă va plăcea orice carte de la ea, chiar dacă ați citit sau nu până acum. Lectură plăcută!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA SECRETE ȘI MINCIUNI CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Secrete și Minciuni
Autor: Nora Roberts
An apariție : 2017
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 485
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1029

Alte recenzii de la Nora Roberts :

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Totul începe cu o iubire interzisă... Annalise și Bennett fac cunoștință în momentul în care află că se vor lupta pentru același post de muncă. Aceștia sunt gata să își pună armele la bătaie și să scoată tot ce au mai bun pentru a câștiga. Numai că între ei și...

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Celestine North, perfectă printre Defecți... Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de...

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Defecți într-o lume Defectă Celestine North este o tânără care trăiește într-o țară defectă și crudă. În lumea lor, greșelile, păcatele, minciunile și închipuitele trădări aduse statului sunt pedepsite crunt. Ghilda este cea care dă sentințele, iar din Ghildă face...

0 0 votes
Article Rating
Denisa Alina este redactor Booknation.ro de 1931 zile și a scris până acum 35 articole. Se află pe poziția 1 din 40 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Alina aici. Denisa Alina are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Buna, mă numesc Denisa Alina sunt o fire încăpățânată, nu suport să mi se spună ce să fac😊, sociabilă și nebunatică. Îmi plac la nebunie motocicletele, tatuajele, adrenalina, viteza și muzica. Genul meu preferat de cărți sunt cele de DRAGOSTE, ce m-au facut să intru în această lume a creației unde muritorii de rând pot visa. Cărțile mele preferate sunt Martora de Nora Roberts, Zece respirații scurte de K. A. TUCKER și Te aștept de Jennifer L. Armentrout❤
Subscribe
Notify of
guest

1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cristina Radu

Nu crezi ca era corect sa scrii la prezentare si numele persoanei care a tradus cartea , cea care prin munca ei a facut posibila experienta frumoasa a lecturii si astfel, a cunoasterii acestor personaje interesante?