Recenzie “Secrete și minciuni” de Nora Roberts

Titlu: Secrete și Minciuni
Autor: Nora Roberts
An apariție : 2017
Editura: Litera
Nr. Pagini: 485
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Denisa Alina
Publicată la 15.11.2017
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

Minciuna de azi, cu minciuna de ieri, cu minciuna de vineri seara și cu multe altele, au clădit deja un paravan între noi.  Dar am tăcut cu speranța că tu te vei schimba, dar am realizat tartiv cine erai tu cu adevărat.

“Secrete și minciuni” de Nora Roberts reprezintă povestea unei femei înșelate din toate punctele de vedere. O femeie ce nu a știut cu cine trăiește în casă,  cine e soțul ei cu adevărat și ce rol are ea în mărețul lui plan.

Un hoț de elită ce și-a căutat ținta, a găsit-o într-un bar unde acesta cânta, a sedus-o, i-a oferit o altă imagine a lumii, iar când a rămas însărcinată s-a căsătorit cu ea. Cine s-ar gândi că un bărbat manierat cu nevastă și cu un copil acasă, ar putea fi un hoț căutat de FBI?

Nora Roberts este autoarea mea preferată și mereu o citesc cu mare bucurie, are un stil aparte ce captează cititorul și știe perfect ceea ce face. Are un adevărat talent și îl exploatează la maxim și eu nu pot decât să mă bucur.

În acest nou roman al său, aceasta a abordat tema naivității, al omului vinovat și vieții de după divorț. Chiar dacă ai copii poți să-ți găsești un bărbat care să te iubească, atât pe tine cât și pe copilul tău. Tatăl nu e cel care concepe, ci cel care crește!

Shelby, femeia cu părul de foc, mama a unei fetițe frumoase, se vede în fața unei imense probleme ce nu mai are rezolvare. După ce soțul îi murise într-un accident pe mare, viața acestuia iasă la suprafață ca și cadavrele putrezite și de nerecunoscut.

Hoț, escroc, mincinos și înșelător,  soțul lui  Shelby se dăduse bogat, o întreținuse ca pe o floare rară, dar nu pentru că o iubea, ci pentru că era paravanul lui spre teroare.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Nora Roberts .

Nevoită să vândă casă și tot ce avea pentru a plăti creditele făcute de soțul său, -care se dovedise că nu era nici măcar în acte al său-, Shelby și fetița ei se întorc la viața lor anterior, la familia sa.  Oare o vor primi înapoi după ce nu i-a mai căutat de multă vreme?

Griff Lott, un antreprenor de succes, un bărbat grijuliu și atent. O zărește pe Shelby din întâmplare, iar dragostea își face simțită prezența.
O femeie care e plină de răni, dar pe care și-o dorește să o repare pentru a o face fericită. O femeie pe care e conștient că vine la pachet cu micuța sa de care se îndrăgostise.
Griff, e bărbatul care o face să aibă din nou încredere în ea.  Și mi-a plăcut asta, ei doar aveau nevoie unul de celălalt!

Dar trecutul e o pată greu de scos din destin, e ușor să uiți atunci când nu iubești, e ușor să bântui când ești dat drept mor, e ușor să furi din casele altor dându-te drept investitor. E ușor. Dar e greu să revii înapoi și mai greu e să recuperezi ceva pierdut de mult timp.

Dar atunci când fericirea lui Shelby e pusă în pericol de apariția lui, nu poate să facă nimic altceva decât să aștepte ajutoarele. Dar dacă acestea apar prea târziu, iar ea va pieri împreună cu soțul său care își caută banii?

Recomand acestă carte pentru tema abordată, pentru că o ador pe Nora Roberts și sunt foarte sigură că vă va plăcea orice carte de la ea, chiar dacă ați citit sau nu până acum. Lectură plăcută!

Aspecte Pozitive:

Mi-a plăcut aceasta carte și sper ca autoarea să mai abordeze astfel de teme, pentru că Nora Roberts spune adevărul în câteva fraze, dar îl spune într-un mod ce-ți rămâne imprimat în suflet.

Aspecte Negative:

Nu mi-a plăcut la un moment dat de Griff, mi-aş fi dorit să fie mai impunător. Dar tot preferatul meu rămâne, bineînțeles alături de Brooks din Martora❤ Lectură plăcută!

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

  1. Avatar Cristina Radu
    Reply

    Nu crezi ca era corect sa scrii la prezentare si numele persoanei care a tradus cartea , cea care prin munca ei a facut posibila experienta frumoasa a lecturii si astfel, a cunoasterii acestor personaje interesante?

POST A COMMENT.