🔥 CARTEA SORA PIERDUTĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

“Sora pierdută” este romanul de debut al scriitoarei americane Flynn Berry. Ba mai mult, autoarei i-a fost acordat Premiul Edgar pentru cel mai bun roman de debut al unui autor american. Dacă asta nu zice ceva despre thrillerul acesta, atunci nimic nu o poate face.

Nu am o soră ca să îmi pot imagina cum e relația cu una. Dar îmi pot imagina că nu totul e roz. Deși în multe momente sora este prietena cea mai bună pe care o poate avea o fată. Și fix așa este și în carte. Legătura dintre cele două femei, rude de sânge, este plină de secrete și amărăciune. Dar are și doza ei de compasiune și momente frumoase.

Thrillerul “Sora pierdută” de Flynn Berry este plin de suspans, un roller coaster de emoții, scenarii și taine

Prezentul este sumbru, deoarece aflăm despre moartea uneia dintre surori. Dar trecutul este și mai violent, din cauza unor întâmplări cât se poate de groaznice. Vei afla citind cartea faptul că evenimentele din prezent au o foarte mare legătură cu evenimentele întunecate din trecut.

Ba mai mult, nici personajele nu sunt cine par a fi. De asta nu vei înceta să bînuiești pe toată lumea referitor la crima comisă. Chiar și pe sora în viață.

Încă de la începutul cărții “Sora pierdută” de Flynn Berry o vei cunoaște pe Nora, naratorul inițial. Ea călătorește din Londra, de unde locuiește, către sora ei Rachel. Casa acesteia se află în Oxfordshire, în zona rurală. Dar când ajunge la destinație, în loc de o primire călduroasă, femeia o va descoperi pe sora ei moartă, înjunghiată de mai multe ori.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Flynn Berry

Nora anunță poliția. Dar începe în același timp propria anchetă referitoare la crima comisă asupra surorii ei. Ea va intra în contact cu toată lumea ce a avut de-a face cu Rachel. Dar maniera ei de a afla lucruri nu va face decât să enerveze oamenii. Secrete bine îngropate din trecutul surorii vor ieși la iveală în fața cititorilor. Astfel încât aceștia să își facă o imagine despre motivul pentru care femeia a fost ucisă atât de brutal.

Vom afla de asemenea că sora moartă a fost atacată în tinerețe

Și că de-a lungul timpului nu a încetat să îl caute pe cel ce i-a făcut rău. Obsesia aceasta are o foarte mare legătură cu uciderea ei în prezent. Dar asta vei afla pe parcursul romanului. Ce e mai ciudat dar foarte real la povestea celor două surori este că sub aparenta lor iubire una față de cealaltă sălășluiesc resentimentele. De aceea, la un moment dat o vei bănui chiar pe Nora că și-a ucis sora.

Cartea “Sora pierdută” de Flynn Berry este atât de bine scrisă și de plină de intrigă încât te va face să vrei să pui totul cap la cap. Să pornești propria investigație asupra evenimentului nefericit. Dar și faptul că nu vei empatiza foarte mult cu personajele te va ajuta să rămâi oarecum obiectiv. De asemenea, vei dori să continui cu lectura, pentru a vedea ce ți-a rezervat autoarea mai departe.

🔥 CARTEA SORA PIERDUTĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Sora Pierdută
Autor: Flynn Berry
An apariție : 2017
Editura: TREI
Nr. Pagini: 288
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Publicată la 13.09.2019
Nota recenzorului: 9/10

Avatar
Autor: Oana Maria Stefan
Oana Maria e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 603 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Oana Maria Stefan