🔥 CARTEA SPERANȚA PIERDUTĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Speranța Pierdută de Colleen Hoover Holder își iubea sora geamănă mai mult decât orice și ar fi făcut tot ce e posibil ca ea să fie fericită. Suferind din cauza unei despărțiri, Leslie are nevoie ca fratele ei să îi fie alături dar a fost nevoie de câteva momente în care Holder a scăpat-o din ochi iar când intră în camera ei, scena pe care o vede îl va marca pentru tot restul vieții. Fata cu obrajii palizi și ochi pierduți care privesc în gol nu poate fi sora lui, nu poate fi Less a lui. Fata care stă pe pat fără viață, fata care s-a sinucis este cea care i-a luat lui Holder și ultima fărâmă din inima rănită pe care o mai avea.

El trăiește zi de zi cu remușcările trecutului și cu vina care îl macină în fiecare secundă a vieții sale, cu regretul că nu a putut să le salveze pe cele mai importante persoane din viața lui: pe Hope și pe Less.

Tot ce i-a rămas lui Holder sunt scrisorile pe care i le scrie lui Less și pe care aceasta nu va fi niciodată capabilă să le citească. El trebuie să trăiască cu regretele dar și cu bârfele despre Less care circulă în toată școala. După un an în care a stat în Austin, el este sigur că nu vrea să se mai întoarcă șa școală dar viața lui va fi în curând dată peste cap din cauza lui Sky, a fetei care seamănă izbitor de mult cu Hope și care a trezit în Holder o fărâmă din speranța care părea să fie pierdută de foarte mult timp.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Colleen Hoover.

Când drumul i se intersectează cu al lui Sky, el realizează că ea nici nu trebuie să fie Hope și că viața lui poate prinde în sfârșit culoare și merită să fie fericit. Dar Sky este temătoare și zi de zi el vede frica din ochii ei, frica din spatele unor lucruri neștiute. Cu toate acestea, pentru prima dată în viața lui, Holder se îndrăgostește cu adevărat de Sky, fata care nu a simțit pentru nimeni ceea ce simte cu el, fata care și-a reprimat ani de zile emoțiile, până l-a întâlnit pe el.

Holder încearcă să ascundă secretele trecutului întunecat care plutește deasupra lor iar când Sky a revenit în viața lui, are loc inevitabilul, iar toată viața lui este distrusă. Înconjurat de greșeli și de regrete, destăinuirile șocante pe care a încercat să le uite toată viața ies la iveală iar acesta trebuie să o protejeze pe Sky. Dar cum o poate proteja el de ea însăși și de amintirile din copilăria ei? În încercarea de a o liniști și de a deveni pentru ea o barcă de salvare, ei nu știau ce efect vor avea toate asupra ei. Când Sky se află față în față cu trecutul, totul se spulberă iar Holder nu știe dacă mai poate lipi la loc bucățile unei ființe distruse…

🔥 CARTEA SPERANȚA PIERDUTĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Speranța Pierdută
Autor: Colleen Hoover
An apariție : 2018
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 347
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 15.03.2020
Nota recenzorului: 10/10

Aspecte Pozitive:

Este una dintre cele mai lacrimogene cărți și prezintă o poveste care m-a impresionat încă de la prima pagină.

Mihaela Ruxandra Dinu
Autor: Mihaela Ruxandra Dinu
Ruxandra e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 59 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu