Recenzie “Ucenicul Vraciului” Joseph DeLaney

by | Jan 10, 2018 | Fantezie, Literatura Universală, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA UCENICUL VRACIULUI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Am profitat, ca toţi ceilalţi, de reducerile de Black Friday  pentru a achiziţiona câteva cărţi, mai exact opt, dar nu acesta este lucrul important. Printre ele se află Ucenicul Vraciului de Joseph DeLaney, şi pot spune că a fost una dintre cele mai bune decizii să o iau şi trebuie să recunosc faptul că sunt plăcut surprinsă.

De ce? Ei, bine, pot spune că m-am ataşat de personajul principal, Thomas, chiar din primele pagini şi am simţit o conexiune, chiar dacă poate suna bizar.

Întâmplările prin care trece nu sunt tocmai obişnuite şi s-ar putea chiar să îţi dea fiori, deşi mie mi s-a părut extrem de interesană şi am citit-o cu mare plăcere. Pe măsură ce lecturam multe lucruri au început să prindă sens şi pot spune că această carte nu seamănă cu nimic din ceea ce am mai citit până acum.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Joseph DeLaney

Intrăm în lumea fascinantă a vraciului şi a vrăjitoarelor despre care aflăm multe informaţii şi observăm schimbările prin care trece un copil de treisprezece ani care este nevoit să înfrunte singur una dintre cele mai rele vrăjitoare şi să ia decizii foarte importante. De asemenea,facem cunoştinţă cu trecutul îndrumătorului său fascinant şi prin ce a trecut acesta. Dar nu uitaţi- NU CITIŢI ACEASTĂ CARTE DUPA MIEZUL NOPŢII (sau cel puţin aşa ne este spus pe copertă).

Dacă vi se iveşte vreodată posibilitatea de a o cumpăra, merită pe deplin. Eu abia aştept să citesc şi celelalte volume, deci ce mai aşteptaţi?

🔥 CARTEA UCENICUL VRACIULUI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Ucenicul Vraciului
Autor: Joseph DeLaney
An apariție : 2004
Editura: CORINT JUNIOR
Nr. Pagini: 320
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 10.01.2018
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Mi-a placut ideea unica a autorului legata de lumea fantastica.

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Despre autor: Andreea Ilie este o adolescentă de doar 15 ani, care a debutat anul acesta, în plină pandemie, cu romanul pentru copii ”În armonie cu natura”. Ea a fost dintotdeauna fascinată de magia și farmecul pădurii  care au inspirat-o să scrie această carte...

Recenzie “Orbi” de Petronela Rotar

Recenzie “Orbi” de Petronela Rotar

Spre rușinea mea de cititor, Petronela Rotar este primul autor român pe care îl citesc. 🙂 Nu mă întrebați de ce nu am dat până acum literaturii noastre o șansă, nu am răspuns, însă vă pot spune că de acum înainte voi vedea lucrurile altfel și voi face o schimbare în...

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Nu sunt mulți autori francezi pe care i-am îndrăgit. Nici cărțile care conțin doar dialog, fără altă narațiune sau descriere, nu sunt preferatele mele. Însă O iubeam de Anna Gavalda este o carte bună și relaxantă pe care o poți citi în maxim trei ore. Are aproape 180...

Ilinca Grigorescu este redactor Booknation.ro de 1041 zile și a scris până acum 7 articole. Se află pe poziția 73 din 142 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ilinca Grigorescu aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments