Recenzie „Ucenicul Vraciului” Joseph DeLaney

de | ian. 10, 2018 | Fantezie, Literatura Universală, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA UCENICUL VRACIULUI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Am profitat, ca toţi ceilalţi, de reducerile de Black Friday  pentru a achiziţiona câteva cărţi, mai exact opt, dar nu acesta este lucrul important. Printre ele se află Ucenicul Vraciului de Joseph DeLaney, şi pot spune că a fost una dintre cele mai bune decizii să o iau şi trebuie să recunosc faptul că sunt plăcut surprinsă.

De ce? Ei, bine, pot spune că m-am ataşat de personajul principal, Thomas, chiar din primele pagini şi am simţit o conexiune, chiar dacă poate suna bizar.

Întâmplările prin care trece nu sunt tocmai obişnuite şi s-ar putea chiar să îţi dea fiori, deşi mie mi s-a părut extrem de interesană şi am citit-o cu mare plăcere. Pe măsură ce lecturam multe lucruri au început să prindă sens şi pot spune că această carte nu seamănă cu nimic din ceea ce am mai citit până acum.

Intrăm în lumea fascinantă a vraciului şi a vrăjitoarelor despre care aflăm multe informaţii şi observăm schimbările prin care trece un copil de treisprezece ani care este nevoit să înfrunte singur una dintre cele mai rele vrăjitoare şi să ia decizii foarte importante. De asemenea,facem cunoştinţă cu trecutul îndrumătorului său fascinant şi prin ce a trecut acesta. Dar nu uitaţi- NU CITIŢI ACEASTĂ CARTE DUPA MIEZUL NOPŢII (sau cel puţin aşa ne este spus pe copertă).

Dacă vi se iveşte vreodată posibilitatea de a o cumpăra, merită pe deplin. Eu abia aştept să citesc şi celelalte volume, deci ce mai aşteptaţi?

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții UCENICUL VRACIULUI?

Vezi toată lista de cărți scrise de Joseph DeLaney sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA UCENICUL VRACIULUI CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Ucenicul Vraciului
Autor: Joseph DeLaney
An apariție : 2004
Editura: CORINT JUNIOR
Nr. Pagini: 320
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 10.01.2018
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Lemnuci” de AG Saga

Recenzie „Lemnuci” de AG Saga

Lemnucii sunt acele noduri ce se găsesc în scânduri sau în orice lucru fabricat din lemn. Cu siguranță fiecare dintre noi a văzut cel puțin o dată în viața sa un Lemnuc... un Lemnuc tăcut și ascuns în obiecte banale ce ne înconjoară dar cărora nu le dăm importanță....

Recenzie „Lună nouă” de Stephenie Meyer

Recenzie „Lună nouă” de Stephenie Meyer

Lună nouă - New Moon în engleză - este volumul doi din seria Twilight. La fel ca și primul volum, și acesta are destul de multe diferențe față de ceea ce cunoaștem deja din renumitul film. Cel mai tare mi-au atras atenția divergențele din scenele în care Bella află...

Recenzie ”The Overdue Life of Amy Byler” de Kelly Harms

Recenzie ”The Overdue Life of Amy Byler” de Kelly Harms

”The Overdue Life of Amy Byler” de Kelly Harms a fost aleasă ca o carte de divertisment și mă bucur mult că a fost o lectură chiar bună. Cartea atinge subiecte relevante, lovește cu profunzimea și sinceritatea ei. Aceasta este o poveste modernă, interesantă, despre...

0 0 votes
Article Rating
Ilinca Grigorescu este redactor Booknation.ro de 1510 zile și a scris până acum 7 articole. Se află pe poziția 1 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ilinca Grigorescu aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments