Recenzie „Ucenicul Vraciului” Joseph DeLaney

de | ian. 10, 2018 | Fantezie, Literatura Universală, Recenzii cărți, Suspans

Am profitat, ca toţi ceilalţi, de reducerile de Black Friday  pentru a achiziţiona câteva cărţi, mai exact opt, dar nu acesta este lucrul important. Printre ele se află Ucenicul Vraciului de Joseph DeLaney, şi pot spune că a fost una dintre cele mai bune decizii să o iau şi trebuie să recunosc faptul că sunt plăcut surprinsă.

De ce? Ei, bine, pot spune că m-am ataşat de personajul principal, Thomas, chiar din primele pagini şi am simţit o conexiune, chiar dacă poate suna bizar.

Întâmplările prin care trece nu sunt tocmai obişnuite şi s-ar putea chiar să îţi dea fiori, deşi mie mi s-a părut extrem de interesană şi am citit-o cu mare plăcere. Pe măsură ce lecturam multe lucruri au început să prindă sens şi pot spune că această carte nu seamănă cu nimic din ceea ce am mai citit până acum.

Intrăm în lumea fascinantă a vraciului şi a vrăjitoarelor despre care aflăm multe informaţii şi observăm schimbările prin care trece un copil de treisprezece ani care este nevoit să înfrunte singur una dintre cele mai rele vrăjitoare şi să ia decizii foarte importante. De asemenea,facem cunoştinţă cu trecutul îndrumătorului său fascinant şi prin ce a trecut acesta. Dar nu uitaţi- NU CITIŢI ACEASTĂ CARTE DUPA MIEZUL NOPŢII (sau cel puţin aşa ne este spus pe copertă).

Dacă vi se iveşte vreodată posibilitatea de a o cumpăra, merită pe deplin. Eu abia aştept să citesc şi celelalte volume, deci ce mai aşteptaţi?

Titlu: UCENICUL VRACIULUI
Autor: Joseph DeLaney
An apariție : 2004
Editura: CORINT JUNIOR
Nr. Pagini: 320
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1595

Alte recenzii de la Joseph DeLaney:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Femei pe rug” de Kiran Millwood Hargrave
Recenzie “Femei pe rug” de Kiran Millwood Hargrave

Pe insula din nord-estul Norvegiei vine o furtună puternică și tot mersul firesc al lucrurilor se prăbușește. După ce patruzeci de bărbați dispar pentru totdeauna în apele nemiloase ale mării, Vardø devine o așezare a “amazoanelor”. Abia când se strâng toate în...

Recenzie ”Pasagerul” de Cormac McCarthy
Recenzie ”Pasagerul” de Cormac McCarthy

Cu toată bravada mea și cu toate că mă bat cu pumnul în piept că nu mă las influențată, n-am avut încotro și m-am aliniat și eu printre entuziaștii cititori ai lui McCarthy, stârnită de isteria din online la apariția pe piața românească a dipticului romanesc Pasagerul...

Recenzie ”Grădinile Finzi-Contini” de Giorgio Bassani
Recenzie ”Grădinile Finzi-Contini” de Giorgio Bassani

Grădinile Finzi-Contini este considerat deja un clasic al literaturii italiene, o poveste de dragoste (o dragoste adolescentină, cu fluturi în stomac, cu treceri repetitive de la clipe abisale pline de lacrimi amare la clipe de extaz absolut udate cu stropi de...

0 0 votes
Article Rating
Ilinca Grigorescu a fost redactor Booknation.ro și a scris 7 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ilinca Grigorescu aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments