Recenzie ,,Ucenicul Vraciului” Joseph DeLaney

Titlu: Ucenicul Vraciului
Autor: Joseph DeLaney
An apariție : 2004
Editura: Corint Junior
Nr. Pagini: 320
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Ilinca Grigorescu
Publicată la 10.01.2018
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

Am profitat, ca toţi ceilalţi, de reducerile de Black Friday  pentru a achiziţiona câteva cărţi, mai exact opt, dar nu acesta este lucrul important. Printre ele se află Ucenicul Vraciului de Joseph DeLaney, şi pot spune că a fost una dintre cele mai bune decizii să o iau şi trebuie să recunosc faptul că sunt plăcut surprinsă.

De ce? Ei, bine, pot spune că m-am ataşat de personajul principal, Thomas, chiar din primele pagini şi am simţit o conexiune, chiar dacă poate suna bizar.

Întâmplările prin care trece nu sunt tocmai obişnuite şi s-ar putea chiar să îţi dea fiori, deşi mie mi s-a părut extrem de interesană şi am citit-o cu mare plăcere. Pe măsură ce lecturam multe lucruri au început să prindă sens şi pot spune că această carte nu seamănă cu nimic din ceea ce am mai citit până acum.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Joseph DeLaney.

Intrăm în lumea fascinantă a vraciului şi a vrăjitoarelor despre care aflăm multe informaţii şi observăm schimbările prin care trece un copil de treisprezece ani care este nevoit să înfrunte singur una dintre cele mai rele vrăjitoare şi să ia decizii foarte importante. De asemenea,facem cunoştinţă cu trecutul îndrumătorului său fascinant şi prin ce a trecut acesta. Dar nu uitaţi- NU CITIŢI ACEASTĂ CARTE DUPA MIEZUL NOPŢII (sau cel puţin aşa ne este spus pe copertă).

Dacă vi se iveşte vreodată posibilitatea de a o cumpăra, merită pe deplin. Eu abia aştept să citesc şi celelalte volume, deci ce mai aşteptaţi?

Aspecte Pozitive:

Mi-a placut ideea unica a autorului legata de lumea fantastica.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.