Recenzie ,,Ugly love” de Colleen Hoover

by | Sep 30, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA UGLY LOVE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Tate îl întâlnește pe Miles într-una dintre cele mai grele zile din viața sa. Atunci când îl  găsește în apartamentul fratelui ei plângând, ea nu se poate gândi decât la faptul că Miles este un bărbat care suferă.

A doua zi, el nu mai seamănă cu bărbatul care cu o seară în urmă plângea în hohote. Și, evident că el și Tate devin șoarecele și pisica. Gata să se certe oricând și să își arunce zeci de replici.

Când decid să ia totul de la început, ei încearcă să se agreeze, ceea ce se transformă în ceva mult mai simplu decât ar fi crezut, mai ales atunci când se îndrăgostesc.

Miles începe să renunțe la propriile reguli și acceptă ca Tate să facă parte din viașa lui. Însă el își dorește ceva ce e diferit de idealul lui Tate.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Colleen Hoover

După primul lor sărut, ea află detalii despre ultima relație a lui Miles iar adevărul o șochează. Nu a mai atins pe nimeni de foarte mult timp iar acum ea este cea de care el se îndrăgostește. Tate este gata să accepte o relație bazată doar pe atracție fizică. Dar atunci când își dorește mai mult, Miles dă înapoi.

În același timp, perspectiva trecutului lui Miles cu Rachel ne șochează și aflăm detaliile zguduitoare ale relației lor. Miles a văzut cea mai urâtă față a iubirii și nu vrea să o mai vadă iar. Nu vrea să mai vadă nici măcar o singură față a iubirii. Dar oare ce a trăit el? Ce s-a întâmplat în viața lui în urmă cu șase ani? Ce s-a întâmplat cu prima lui iubire?

Ugly love este una dintre cărțile din topul meu de romane care mi-au frânt inima. Este o carte pe care o recomand tuturor celor ce iubesc poveștile de dragoste sfâșietoare și mai ales iubitorilor acestei autoare!

Titlu: Ugly Love
Autor: Colleen Hoover
An apariție : 2016
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 347
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 30.09.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie: “Jurnalul lui Bridget Jones” de Helen Fielding

Recenzie: “Jurnalul lui Bridget Jones” de Helen Fielding

Jurnalul lui Bridget Jones (titlul original: Bridget Jones’s Diary) este un roman de Helen Fielding publicat în 1996. Cartea relatează viața lui Bridget Jones, o femeie de 30 de ani, necăsătorită, care trăiește în Londra și lucrează în publicitate. Este scrisă la...

Recenzie ”Inocenții”de Tino Neacșu

Recenzie ”Inocenții”de Tino Neacșu

În adieri și raze de toamnă azi vă fac cunoștință cu trei eroi - Dan, Robert și George – care pornesc în călătoria numită viață. Volumul Inocenții scris de Tino Neacșu prezintă firul vieții pe trei planuri. Cartea cuprinde două părți: Caruselul și Sensul vieții,...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 274 zile și a scris până acum 86 articole. Se află pe poziția 16 din 151 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments