Recenzie ”Valsând prin ploaia vieții” de Bianca Mîciu

Titlu: Valsând Prin Ploaia Vieții
Autor: Bianca Mîciu
An apariție : 2018
Editura: Larisa
Nr. Pagini: 91
Limba: Română
Gen Literar: Poezie
Recenzie de Cristina Zegheru
Publicată la 2.11.2018
Nota recenzorului: 9/10
Recenzie ”Valsând prin ploaia vieții” de Bianca Mîciu
5 (100%) 3 votes

ACUM GĂSEȘTI VALSÂND PRIN PLOAIA VIEȚII PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Am fost plăcut surprinsă odată cu citirea volumului de poezii ”Valsând prin ploaia vieții” de Bianca Mîciu.

Este primul volum de poezii pe care-l citesc. Mi-a oferit un amalgam de trăiri, ducându-mă în direcții diferite și oferindu-mi o stare euforică. Autoarea a arătat că perfectul nu se încadrează în tiparul de ”obișnuit” sau ”cunoscut” și că originalitatea face ca totul să prindă viață. Versurile citite sunt unice și încărcate cu emoții ce au un impact puternic asupra cititorilor.

Primele pagini citite m-au lăsat să intru în viața și în sufletul ei, ca mai apoi să-mi arate prin strofele sale, povestea unor lucruri mici, dar cu o importanță semnificativă.

În ciuda diferențelor ”roman” – ”volum de poezii” pot admite că și strofele au o poveste a lor, care speră să schimbe viețile celorlalți. Lumea creată de autoare îi este ca un basm, îmbinat cu o iubire nesigură și dorințe interzise. Schimbările bruște de situații fac cititorul să afle din ce în ce mai mult, iar atunci când are impresia că a ajuns în inima Biancăi, aceasta îl bagă într-un labirint din care, doar cu ajutorul cuvintelor va putea ieși.

Lumea ireală pe care și-a conturat-o îi este venită din interiorul cel mai întunecat al rațiunii. Aici nu vorbim despre nimic sigur, iar fiecare strofă te duce pe cărări diferite, ca mai apoi, când termini de citit, să rămâi prizonierul propriei creații a minții umane.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Bianca Mîciu.

Îndemnul nerostit al Biancăi este acela de a continua să visăm, în ciuda tuturor obstacolelor și de a avea puterea de a trece cu fruntea sus peste orice etapă din viața noastră.

Să învățăm să iubim, să ne apreciem și să vedem ”frumosul” din spatele cuvintelor!

 

ACUM GĂSEȘTI VALSÂND PRIN PLOAIA VIEȚII PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.