Recenzie ”Valsând prin ploaia vieții” de Bianca Mîciu

de | nov. 2, 2018 | Poezie, Recenzii cărți

🔥 CARTEA VALSÂND PRIN PLOAIA VIEȚII ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Am fost plăcut surprinsă odată cu citirea volumului de poezii ”Valsând prin ploaia vieții” de Bianca Mîciu.

Este primul volum de poezii pe care-l citesc. Mi-a oferit un amalgam de trăiri, ducându-mă în direcții diferite și oferindu-mi o stare euforică. Autoarea a arătat că perfectul nu se încadrează în tiparul de ”obișnuit” sau ”cunoscut” și că originalitatea face ca totul să prindă viață. Versurile citite sunt unice și încărcate cu emoții ce au un impact puternic asupra cititorilor.

Primele pagini citite m-au lăsat să intru în viața și în sufletul ei, ca mai apoi să-mi arate prin strofele sale, povestea unor lucruri mici, dar cu o importanță semnificativă.

În ciuda diferențelor ”roman” – ”volum de poezii” pot admite că și strofele au o poveste a lor, care speră să schimbe viețile celorlalți. Lumea creată de autoare îi este ca un basm, îmbinat cu o iubire nesigură și dorințe interzise. Schimbările bruște de situații fac cititorul să afle din ce în ce mai mult, iar atunci când are impresia că a ajuns în inima Biancăi, aceasta îl bagă într-un labirint din care, doar cu ajutorul cuvintelor va putea ieși.

Lumea ireală pe care și-a conturat-o îi este venită din interiorul cel mai întunecat al rațiunii. Aici nu vorbim despre nimic sigur, iar fiecare strofă te duce pe cărări diferite, ca mai apoi, când termini de citit, să rămâi prizonierul propriei creații a minții umane.

Îndemnul nerostit al Biancăi este acela de a continua să visăm, în ciuda tuturor obstacolelor și de a avea puterea de a trece cu fruntea sus peste orice etapă din viața noastră.

Să învățăm să iubim, să ne apreciem și să vedem ”frumosul” din spatele cuvintelor!

 

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții VALSÂND PRIN PLOAIA VIEȚII?

Vezi toată lista de cărți scrise de Bianca Mîciu sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA VALSÂND PRIN PLOAIA VIEȚII CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Valsând Prin Ploaia Vieții
Autor: Bianca Mîciu
An apariție : 2018
Editura: LARISA
Nr. Pagini: 91
Limba: Română
Gen Literar: Poezie
Publicată la 2.11.2018
Nota recenzorului: 9

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ,,Mândrie și prejudecată” de Jane Austen

Recenzie ,,Mândrie și prejudecată” de Jane Austen

Mândrie și prejudecată pornește în lupta de a demonta ,,primele impresii″ (titlul inițial) și orientează cititorul spre a privi lucrurile care i se întâmplă mai profund, dintr-o altă perspectivă. Jane Austen, autoarea operei de față, a fost o romancieră engleză care a...

Recenzie ”Ultimul tren spre Londra” de Meg Waite Clayton

Recenzie ”Ultimul tren spre Londra” de Meg Waite Clayton

"Ultimul tren spre Londra" de Meg Waite Clayton este povestea unei provocări la adresa unui sistem nemilos. O poveste foarte emoționantă care s-a scufundat în sufletul meu. Scriitoarea a reușit să arate cât de ușor se estompează granițele dintre sărăcie și bogăție,...

Recenzie „Partea de nord a inimii” de Dolores Redondo

Recenzie „Partea de nord a inimii” de Dolores Redondo

În august 2005, Katrina dă lovitura de grație New Orleans-ului după ce mii de oameni ignoraseră avertismentele autorităților și refuzaseră să fugă din calea urgiei. Un oraș afectat grav, în care oamenii, deja traumatizați după ce dăduseră piept cu furia ciclonului, se...

0 0 votes
Article Rating
Cristina Zegheru este redactor Booknation.ro de 1122 zile și a scris până acum 91 articole. Se află pe poziția 1 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Zegheru aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments