ACUM GĂSEȘTI VINOVATUL VOL. II PE:

Şi iată că, deşi moartea mă pândise de mai multe ori, tot mai eram în viaţă. Până când? Până când aveam să-i distrug pe toţi? Ăsta era scopul meu? M-am dat îngrozită înapoi şi am închis uşa la fel de silenţios precum am deschis-o.

  Iată că Vinovatul își face apariția din nou, căci Elena Cristina Militaru a pregătit pentru noi și volumul II al acestui roman captivant.

 Cartea continuă lupta interioară a Alexandrei cu trecutul ce nu îi dă pace, doar că de data aceasta avem parte de mult mai multe intrigi, de personaje noi ce adâncesc misterul, de emoții puternice, dar și de aceeași încăpățânare a protagonistei cu care ne-am obișnuit deja încă din primul volum.

– Viaţa nu a fost dreaptă cu mine.

– Ai pus corect accentul pe trecut. Nu crezi că ar trebui să te bucuri de noua ta viaţă?

– Mi se pare că am o sută de ani.

 Ce este foarte interesant de precizat aici este faptul că autoarea ne întinde capcană după capcană. Pornim ca niște detectivi iscusiți pe urmele Vinovatului, pregătiți să descifrăm secretul, dar constatăm că toți cei pe care îi întâlnim în roman au ceva misterios care ne pune anumite semne de întrebare. Ne intersectăm cu personaje care își mărturisesc propria vină, o regăsim pe Alexandra care din victimă vrea să se transforme în Vinovată doar pentru a închide cu lacăt porțile trecutului…dar, ajungem într-un punct mort în care ne așezăm și ne întrebăm: Oare chiar există vreun Vinovat?

Uneori ne dăm seama că suntem fericiţi atunci abia atunci când clipa care ne-a adus în pragul acestui sentiment sublim a dispărut ca un miracol incredibil. Aceeaşi trăire am avut-o şi eu. Chiar dacă am fost întotdeauna un om recunoscător pentru tot ce mi se oferă, mi se părea totuşi că ceva nu se potriveşte, ca într-un puzzle în care nu găseşti piesa potrivită şi tot încerci să înlocuieşti spaţiul gol cu celelalte piese necorespunzătoare.

 Ei bine, dragă cititorule, ai rezolvat misterul? Cine este Vinovatul în toată această poveste în care Alexandra este captivă?

– Singurul vinovat sunt eu.

Titlu: Vinovatul Vol. Ii
Autor: Elena Cristina Militaru
An apariție : 2017
Editura: Libris Editorial
Nr. Pagini: 416
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 3.01.2018
Nota recenzorului: n/a
Adriana Alexandra
Autor: Adriana Alexandra
❝ Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici :) --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/ ❞
Adriana e Erou Booknation.ro
Redactor de 911 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Adriana Alexandra