Rezumat Abis - Monica Ramirez

Abis. Ca să-ți aduci aminte cine ești, este nevoie să uiți cine ți s-a spus că ai fi este volumul al V-lea din seria Alină Marinescu Îndoială mă chinuie neîncetat în ultimul timp. Mintea mi-e amorțită.
Citește tot rezumatul cărții Abis... Acolo unde cândva existau răspunsuri, acum nu mai există decât spații goale. O atingere, un miros, o imagine, un stimul ce în mod normal mi-ar fi provocat o emoție ori măcar o amintire, acum nu-mi mai aduce decât... nimic. Sunt înconjurată de o nebuloasă tăcută. Nu simt nicio emoție, nu am nici măcar o urmă vagă de sentiment. Ceva a murit... ceva în adâncul sufletului meu s-a stins precum o lumânare în ploaie. Am citit o parabolă odată... parcă era japoneză? Nu-mi mai aduc aminte, dar îmi amintesc cuvintele de parcă cineva mi le-ar fi încrustat în creier. Un om s-a trezit dintr-un vis în care era fluture, întrebându-se dacă nu cumva e de fapt un fluture care visează că e om. Cam așa mă simt și eu în ultimul timp. Nici om, dar nici fluture. Sunt ceva între, poate umbra unei fantome.   Prin Alina Marinescu, autoarea creează un fel de armistițiu între două lumi aflate față în față, la granița dintre alb și negru. - Riverside Editorial   Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Abis?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Abis și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ABIS PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE