Rezumat Taifun in adancuri - Lucian Ciuchita

Așa a început Lucian Ciuchita, în 1996, cu Oameni și Țărmuri și așa a continuat, preț de aproape două decenii: căutând, scormonind în sufletul oamenilor, încercând să decanteze albul de negru, binele de rău, eludând zonele gri, toleranța criminală în raport de justiția pură! A trecut rapid de la poezia lirică la cea filozofică, de la eseul pe teme existențiale la cazurile concrete, s-a impus în media și, de o vreme, atacă furibund spațiul românesc, cu îndreptățirea cu care orice visător zboară spre steaua sa.
Citește tot rezumatul cărții Taifun in adancuri...   Gabriel Alexandru Ionescu Istoric     Lucian Ciuchita este cunoscut internațional în urma celebrului său proces cu Hollywood, sub învinuirea de plagiere a unui scenariu scris de el de către realizatorii filmului Escape Plan, cu Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Procesul este în curs. Lucian Ciuchita este absolvent al Facultății de Cibernetică ASE București în anul 1993, doctor în științe, scriitor, cineast, membru al Asociației Dramaturgilor de Film din 1991, realizator tv în perioada 1990-2000 (TVR, Antena 1). A beneficiat de o bursă de pregătire în Marea Britanie la Devon and Cornwall Police, în 1993. Teza sa de doctorat are subiectul Tehnici și metode statistice utilizate în studiul criminalității, 1999. Activitatea sa în cadrul unor servicii speciale, 9 ani în poliție și 5 ani în SPP, a constituit o experiență de preț în demersul scrierii unor cărți și scenarii de film.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Taifun in adancuri?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Taifun in adancuri și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ