Rezumat Fata mosului cea cuminte - Petre Ispirescu

     „Fața moșului cea cuminte” este o poveste despre hărnicie și bunătate, presărată cu lecții de viață și momente emoționante.     A fost odată un moșneag care avea o fată foarte harnică.
Citește tot rezumatul cărții Fata mosului cea cuminte... După ce tatăl ei s-a căsătorit a doua oară cu o babă care avea la rândul ei o fiică, fata moșului era nevoită să îndeplinească toate ordinele mamei sale vitrege. Torcea, țesea, făcea pâine, mătură și spala întruna. Totuși, baba se străduia să-l convingă pe moșneag să o gonească de acasă. Într-o noapte, s-a trezit pe ascuns și a turnat apă peste focul pe care îl aprinsese fata moșului cu o seară înainte. A doua zi de dimineață, când nu a mai găsit foc în vatră, fata a plecat încotro a văzut cu ochii de frică mamei vitrege. I-au ieșit în cale tot felul de personaje fantastice și le-a ajutat pe fiecare dintre ele cu blândețe și bunătate. Mai multe întâmplări surprinzătoare se tes în firul poveștii…       „Fata moșului cea cuminte” face parte din colecția Bibliotecă din ghiozdan, care reunește cele mai îndrăgite povești din programa școlară sau de pe lista de lecturi suplimentare pentru învățământul primar. Cărțile sunt scrise cu caractere mari și presărate cu ilustrații minunate. La finalul fiecărei povești, pe copii îi așteaptă câteva exerciții simple și captivante. Mulțumiță paginilor liniate, pot completa foarte ușor rezolvările.   Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Fata mosului cea cuminte?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Fata mosului cea cuminte și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Fata mosului cea cuminte scrisă de Petre Ispirescu. Fata mosului cea cuminte a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Fata mosului cea cuminte este editura ALL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ALL aici. Cartea Fata mosului cea cuminte face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 32 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Fata mosului cea cuminte și, de asemenea, sperăm că autorul Petre Ispirescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII FATA MOSULUI CEA CUMINTE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde