Rezumat Cele mai frumoase povesti - Petre Ispirescu

A fost odată ca niciodată etc... A fost odată un împărat. E1 ajunsese la căruntețe, și nu se învrednicise a avea și el măcar un copil. Se topea d-a-n picioarele, bietul Împărat, să aibă și el, ca toți.
Citește tot rezumatul cărții Cele mai frumoase povesti... oamenii, măcar o stârpitură de fecior, dară în deșert. Când, tocmai la vreme de bătrânețe, iată că se îndură norocul și cu dânsul și dobândi un drag de copilaș, de să-1 vezi și să nu-1 mai uiți. împăratul puse numele de Aleodor. Băiatul de ce creştea, d-aia se făcea mai isteț şi mai iscusit. Nu mai trecu mult şi iată că împăratul ajunse la marginea groapei. Când fu la ceasul morții, el luă copilul pe genuchi şi-i zise: —Dragul tatei, iată că Dumnezeu mă cheamă. Sunt în clipa de a-mi da obştescul sfîrşit. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cele mai frumoase povesti?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cele mai frumoase povesti și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cele mai frumoase povesti scrisă de Petre Ispirescu. Cele mai frumoase povesti a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cele mai frumoase povesti este editura REGIS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura REGIS aici. Cartea Cele mai frumoase povesti face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 112 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cele mai frumoase povesti și, de asemenea, sperăm că autorul Petre Ispirescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII CELE MAI FRUMOASE POVESTI PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie "Crăciunul în cele mai frumoase povestiri" de Charles Dickens, Mark Twain, Oscar Wilde
Cele mai frumoase povești cu iepurași
Cele mai frumoase povești cu iepurași
publicată la 2021-04-28 15:29:22
recenzie scrisă de Cartepedia
Recenzie ”Crăciunul în cele mai frumoase povestiri”
Recenzie ”Crăciunul în cele mai frumoase povestiri”
publicată la 2023-12-14 14:59:31
recenzie scrisă de Ruxandra Dinu
0 secunde