Rezumat Sarea in bucate - Petre Ispirescu

Adaptare de Veronica D. Niculescu; Ilustrații de Alexia Udriste A fost odată ca niciodată un împărat care avea trei fete. Fiecare fată își iubea tatăl în felul ei. Una îl iubea ca mierea, alta ca zahărul și alta ca… sărea în bucate.
Citește tot rezumatul cărții Sarea in bucate... Supărat de declarația de iubire a ultimei fiice, împăratul o alungă de la castel. Însă iubirea poate avea multe forme și împăratul descoperă în cele din urmă ca o iubire „că sărea în bucate” nu trebuie desconsiderată. Deosebit de frumos și de emoționant, Sărea în bucate este unul dintre cele mai frumoase basme culte românești, iar ilustrațiile gingașe și delicate ale Alexiei Udriste completează minunat textul adaptat de Veronica D. Niculescu. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Sarea in bucate?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Sarea in bucate și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Sarea in bucate scrisă de Petre Ispirescu. Sarea in bucate a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Sarea in bucate este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Sarea in bucate face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 16 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Sarea in bucate și, de asemenea, sperăm că autorul Petre Ispirescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde