Rezumat Tinerete fara batranete si viata fara de moarte - Petre Ispirescu

Adaptare de Veronica D. Niculescu, după basmul de Petre Ispirescu Ilustrații de Biancă Spătariu A fost odată ca niciodată un împărat și o împărăteasă care, deși își doreau foarte mult, nu puteau să aibă copii.
Citește tot rezumatul cărții Tinerete fara batranete si viata fara de moarte... Până la urmă, au găsit un uncheas priceput care i-a ajutat să aibă copilul mult dorit. Însă, când a venit sorocul, prințul nu a vrut să se nască până când tatăl lui nu i-a promis că-i dă tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte. Unul dintre cele mai frumoase basme culte românești, povestea lui Petre Ispirescu își păstrează actualitatea în această adaptare făcută de Veronica D. Niculescu, iar ilustrațiile realizate de Bianca Spătariu îi respectă specificul românesc prin minunate și subtile detalii ce țin de tradiția arhitecturii, ceramicii sau a portului național. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Tinerete fara batranete si viata fara de moarte?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Tinerete fara batranete si viata fara de moarte și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Tinerete fara batranete si viata fara de moarte scrisă de Petre Ispirescu. Tinerete fara batranete si viata fara de moarte a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Tinerete fara batranete si viata fara de moarte este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Tinerete fara batranete si viata fara de moarte face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 16 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Tinerete fara batranete si viata fara de moarte și, de asemenea, sperăm că autorul Petre Ispirescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII TINERETE FARA BATRANETE SI VIATA FARA DE MOARTE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde