Rezumat Fabule pentru cei mici - La Fontaine

De-a lungul timpului, fabulele au avut menirea de a educa deopotrivă copii și adulți. Textele scurtate ale unor fabule celebre, însoțite de ilustrații plăcute, vor oferi micilor cititori posibilitatea de a delimita binele de rău, îngâmfarea de modestie, minciuna de adevăr, lenea de hărnicie și multe altele.
Citește tot rezumatul cărții Fabule pentru cei mici... Formaul cărții, limbajul simplu și accesibil și coloritul atractiv vor contribui în egală măsură la plăcerea lecturii. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Fabule pentru cei mici?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Fabule pentru cei mici și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Fabule pentru cei mici scrisă de La Fontaine. Fabule pentru cei mici a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Fabule pentru cei mici este editura ARAMIS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ARAMIS aici. Cartea Fabule pentru cei mici face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte subțirică, are numai 80 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Fabule pentru cei mici și, de asemenea, sperăm că autorul La Fontaine, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde