Rezumat Fabule - La Fontaine

Jean de La Fontaine (8 septembrie 1621 - 13 aprilie 1695) a fost un fabulist francez și unul dintre cei mai citiți poeți francezi din secolul al XVII-lea. El este cunoscut mai presus de toate pentru fabulele sale, care au oferit un model pentru fabuliștii ulteriori din Europa.
Citește tot rezumatul cărții Fabule...  Din cuprins: - Broasca și Boul - Cocoșelul și Perla - Corbul și vulpea - Leul ramolit - Lupul și Barza - Măgarul și Câinele - Murgul și Lupul - Oile și Lupii - Sfatul Șobolanilor - Șarpele și Pila - Șoarecele și Stridia - Taurii și Broaștele - Țăranul și Năpârcă - Viforul și Soarele - Vulturul și Bufnița Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Fabule?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Fabule și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Fabule scrisă de La Fontaine. Fabule a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Fabule este editura PRESTIGE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PRESTIGE aici. Cartea Fabule face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 160 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Fabule și, de asemenea, sperăm că autorul La Fontaine, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII FABULE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde