Rezumat Fabule - La Fontaine

Fabulele lui La Fontaine au fost traduse în aproape toate limbile lumii și în limbile regionale franceze, oferind un model pentru fabuliștii care l-au urmat, inclusiv pentru cei români: Ion Heliade-Rădulescu, Alexandru Donici, dar mai ales pentru Grigore Alexandrescu. Jean de La Fontaine (n.
Citește tot rezumatul cărții Fabule... 8 iulie 1621, Château-Thierry ? d. 13 aprilie, 1695, Paris) a fost cel mai cunoscut fabulist francez și unul dintre cei mai citiți poeți francezi ai secolului al XVII-lea. Cele mai multe lucrări ale sale se încadrează în trei direcții tradiționale: fabule, povești și lucrări diverse. Dintre acestea, despre prima se poate spune că este cunoscută pe plan universal și că expune versatilitatea și fecunditatea de talent a autorului... În prefață la volumul "Fabule alese", apărut la 31 martie 1668, La Fontaine spunea: "Folosesc animalele pentru a-i îndrepta pe oameni". Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Fabule?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Fabule și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Fabule scrisă de La Fontaine. Fabule a apărut în anul 2012. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2012 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Fabule este editura ANDREAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ANDREAS aici. Cartea Fabule face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte subțirică, are numai 96 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Fabule și, de asemenea, sperăm că autorul La Fontaine, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII FABULE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde