Rezumat Fabule - La Fontaine

Acest volum de fabule La Fontaine oferă copiilor, într-o formă plăcută și amuzantă, întreaga înțelepciune adunată de marele om de litere de-a lungul vieții sale. O lectură de o valoare inestimabilă pentru copii, mai ales în epoca modernă- ea oferă de timpuriu lecții despre viață, într-o formă pe înțelegerea lor, ajutându-i să se poată feri de necazuri.
Citește tot rezumatul cărții Fabule... Frumoasele ilustrații pline de culoare au fost desenate de mână pentru a scoate în evidență această lume a poveștilor clasice, pentru a reda cât mai bine atmosfera deosebită a acestora. Din cuprins: Greierele și furnică Dreptatea leului Porumbelul și furnica Stejarul și trestia Calul și măgarul Fața mofturoasă Broască și boul Lupul și mielul Taurii și broaștele Vulpea și țapul Oile și lupii Victoria învățăturii Cerbul și vița de vie Peștișorul și pescarul Murgul și lupul Oala de lut și oala de tuci Lupul, capra și iedul Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Fabule?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Fabule și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Fabule scrisă de La Fontaine. Fabule a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Fabule este editura AQUILA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura AQUILA aici. Cartea Fabule face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte subțirică, are numai 98 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Fabule și, de asemenea, sperăm că autorul La Fontaine, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde