Rezumat Fabule - La Fontaine

70 de fabule cu talc, mai actuale ca niciodată   BROASCĂ ȘI BOUL: Văzând pe pajiște un Bou voinic, o Broască oarecare – cam de mărimea unui ou – se opintea s‑ajungă și ea cât el de mare. — Suratelor, le spuse, luându‑și‑l model, mai am, mai am, mai am nițel s‑ajung cât el? — Mai ai!… — Și‑acum?… — Tot ai!… — Mai sunt departe?… — Ești, surioară dragă, tot pitica… S‑a mai umflat o dată, pe viață și pe moarte, și a plesnit ca o bășică. Au câți, cuprinși adesea de chinurile grijii de‑a fi mai breji, nu‑și ies și azi din minți? Nu țin să aibă soli atâția prinți? Burghezii‑și fac palate.
Citește tot rezumatul cărții Fabule... Vor paji mai toți marchijii…   Această ediție Arthur retro reproduce fidel ediția originală apărută la Editura Ion Creangă în anul 1980. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Fabule?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Fabule și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Fabule scrisă de La Fontaine. Fabule a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Fabule este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Fabule face parte din categoria Fabule. Este o carte ușor de citit, are doar 136 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Fabule și, de asemenea, sperăm că autorul La Fontaine, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII FABULE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde