Rezumat Fabule - La Fontaine

E
Citește tot rezumatul cărții Fabule... roii din fabulele lui La Fontaine aparțin lumii animaliere sau regnului vegetal, dar care personifică tipuri și caractere întâlnite în diferite aspecte ale vieții sociale. Din cuprins: Greierele și Furnică Corbul și Vulpea Broască și Boul Rândunică și Vrăbiile Cocoșul și Perla Leul și Șoriceul Lupul devenit Cioban Maimuțoiul și Delfinul Peștișorul și Pescarul Vulturil și Bufnița Ciolanul și Năluca lui Victoria învățăturii Hoțul păcălit Leopardul și Maimuța Pădurarul și Pădurea Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Fabule?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Fabule și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Fabule scrisă de La Fontaine. Editura la care s-a publicat cartea Fabule este editura REGIS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura REGIS aici. Cartea Fabule face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte subțirică, are numai 96 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Fabule și, de asemenea, sperăm că autorul La Fontaine, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII FABULE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde