Rezumat Fabule - La Fontaine

În colecția Lecturi școlare se regăsesc cele mai importante opere din literatura română și universală, selectate în conformitate cu cerințele programei școlare de limbă și literatura română.
Citește tot rezumatul cărții Fabule... Astfel, elevii vor avea la îndemână, în forma integrală, creațiile cele mai cunoscute și mai îndrăgite ale scriitorilor clasici și moderni, însoțite de o scurtă prezentare a vieții și a operei autorului.   Cărțile de neuitat ale copilăriei, capodoperele literaturii din toate timpurile reprezintă repere obligatorii în formarea gustului pentru lectură și în educația cititorilor mai mici și mai mari.   Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Fabule?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Fabule și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Fabule scrisă de La Fontaine. Fabule a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Fabule este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea Fabule face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 252 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Fabule și, de asemenea, sperăm că autorul La Fontaine, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde