Rezumat Greierele si furnica - La Fontaine

Colecția de cărți de colorat de la editura Roxel Cart conține titluri alese în scop educativ, iar desenele sunt însoțite și completate de text. Aceste cărți de colorat îmbină în mod distractiv cititul și coloratul.
Citește tot rezumatul cărții Greierele si furnica... Copiii vor citi poveștile preferate colorând personajele favorite.  Cartea de colorat "Greierele și furnică" ilustrează fabula în pagini de colorat. Imaginile sunt însoțite de text - o adaptare după La Fontaine. Pentru cei mai silitori dintre copii, cărțile pun la dispoziție o variantă colorată a fiecărei ilustrații, care poate fi reprodusă întocmai. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Greierele si furnica?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Greierele si furnica și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Greierele si furnica scrisă de La Fontaine. Greierele si furnica a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Greierele si furnica este editura ROXEL CART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ROXEL CART aici. Cartea Greierele si furnica face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 16 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Greierele si furnica și, de asemenea, sperăm că autorul La Fontaine, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII GREIERELE SI FURNICA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde