Rezumat Corpul tau iti spune: iubeste-te! ed.4 - Lise Bourbeau

Lise Bourbeau și-a început specializarea în metafizică în urmă cu 20 de ani. În timpul stagiilor conduse de ea a lucrat direct, începând din 1982, cu mai mult de 15,000 de persoane.   A ajutat un mare număr de participanți la cursurile ei să găsească adevăratele cauze ale afecțiunilor și ale bolilor de care sufereau.
Citește tot rezumatul cărții Corpul tau iti spune: iubeste-te! ed.4... În același timp, a avut ocazia să verifice fundamentele teoretice ale cercetărilor sale, observând numărul mare de însănătoșiri produse.   Autoarea are convingerea că orice problemă de ordin fizic nu reprezintă decât efectul unei probleme inconștiente manifestate pe plan emoțional și mental. Astfel, fizicul ne avertizeză pentru a reveni pe o cale a armoniei și a iubirii.   Metafizica, care are capacitatea de a ajunge dincolo de nivelul fizic, nu are pretenția de a înlocui tratamentele medicale. Din contră, este necesară ca o variantă complementară, deoarece tratamentul fizic reprezintă doar o soluție temporară. Cartea de față reprezintă rezultatul cercetărilor și observațiilor autoarei, întreprinse timp de cincisprezece ani. Autoarea ne dezvăluie cu multă bucurie secretele metafizicii. Obiectivul cărții îl constituie susținerea fiecărei persoane pentru a deveni propriul ei terapeut și de a dobândi astfel posibilitatea de a-i ajuta și pe ceilalți. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Corpul tau iti spune: iubeste-te! ed.4?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Corpul tau iti spune: iubeste-te! ed.4 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Corpul tau iti spune: iubeste-te! ed.4 scrisă de Lise Bourbeau. Corpul tau iti spune: iubeste-te! ed.4 a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Corpul tau iti spune: iubeste-te! ed.4 este editura ASCENDENT - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ASCENDENT aici. Cartea Corpul tau iti spune: iubeste-te! ed.4 face parte din categoria Psihologie Practica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 304 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Corpul tau iti spune: iubeste-te! ed.4 și, de asemenea, sperăm că autorul Lise Bourbeau, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde