Rezumat Despre relatiile dintre parinti si copii - Lise Bourbeau

Lise Bourbeau este autoarea a numeroase best-seller-uri, printre care amintim: Ascultă-ți corpul, cel mai bun prieten pe care îl ai pe pământ, Ascultă-ți corpul, din nou!, Cine ești tu?, autobiografia sa, WOW! Eu sunt Dumnezeu.
Citește tot rezumatul cărții Despre relatiile dintre parinti si copii... Și tu ești, Corpul tău îți spune: iubește-te!. Este fondatoarea celei mai mari școli de dezvoltare personală din Quebec. Susține împreună cu echipa sa, ateliere și conferințe în toate țările francofone. Lise Bourbeau răspunde întrebărilor pe care le-a primit în timpul conferințelor și atelierelor susținute în ultimii ani. Această carte face parte dintr-o colecție de 7 cărți, tratând subiecte diferite. Iată câteva întrebări extrase din această carte: Am o fiică de doisprezece ani, care deocamdată nu este interesată decât de televizor. Nu o interesează școala, ieșirile, sportul și nici măcar prietenele ei. Aș putea să o îndrum spre altceva sau să o las să trăiască în această izolare? Am multe conflicte cu fiica mea de unsprezece ani. Simt că există între noi competiție și opoziție. Nu reușesc să mă simt bine când vorbesc cu ea. Cum aș putea să mă port pentru a stabili o relație armonioasă pentru fiecare dintre noi? Cum aș putea să îl ajut pe fiul meu de cincisprezece ani căruia nu îi place deloc la școală? Ce pot face legat de fetița mea de cinci ani, care vrea în continuare să doarmă cu noi? Când doarme în patul ei are coșmaruri și se trezește din diverse motive. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Despre relatiile dintre parinti si copii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Despre relatiile dintre parinti si copii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Despre relatiile dintre parinti si copii scrisă de Lise Bourbeau. Despre relatiile dintre parinti si copii a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Despre relatiile dintre parinti si copii este editura ASCENDENT - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ASCENDENT aici. Cartea Despre relatiile dintre parinti si copii face parte din categoria Educatie Psihologie. Este o carte subțirică, are numai 64 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Despre relatiile dintre parinti si copii și, de asemenea, sperăm că autorul Lise Bourbeau, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde