Rezumat Despre emotii, sentimente si iertare - Lise Bourbeau

De ce îmi este atât de greu să iert pe cineva care m-a făcut să sufăr? În general, atunci când o rană îți provoacă o durere atât de mare încât nu reușești să ierți, înseamnă că rana aceea se manifestă de la o vârstă foarte mică.
Citește tot rezumatul cărții Despre emotii, sentimente si iertare... Acest tip de rană este de obcei cauzat de o credință provenind dintr-un sentiment de respingere, de abandon sau de nedreptate. Am spus "credința". Este o credință mentală care te împiedică să ierți. Te face să crezi că, dacă nu îl ierți pe celălalt, îl vei pedepsi astfel. Din nefericire însă se întâmplă exact contrariul. Persoana care păstrează ranchiuna față de celălalt este cea care suferă mai mult. Este posibil chiar să se îmbolnăvească pe termen lung. Îți sugerez să reiei contactul cu inima ta, urmând etapele iertării menționate la sfârșitul cărții. - Lise Bourbeau Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Despre emotii, sentimente si iertare?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Despre emotii, sentimente si iertare și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Despre emotii, sentimente si iertare scrisă de Lise Bourbeau. Despre emotii, sentimente si iertare a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Despre emotii, sentimente si iertare este editura ASCENDENT - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ASCENDENT aici. Cartea Despre emotii, sentimente si iertare face parte din categoria Dezvoltare Spirituala. Este o carte subțirică, are numai 80 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Despre emotii, sentimente si iertare și, de asemenea, sperăm că autorul Lise Bourbeau, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde