Rezumat Despre bani si abundenta - Lise Bourbeau

Lise Bourbeau este autoarea a numeroase best-seller-uri, printre care amintim: Ascultă-ți corpul, cel mai bun prieten pe care îl ai pe pământ, Ascultă-ți corpul, din nou!, Cine ești tu?, autobiografia sa, WOW! Eu sunt Dumnezeu.
Citește tot rezumatul cărții Despre bani si abundenta... Și tu ești, Corpul tău Îți spune: iubește-te!. Este fondatoarea celei mai mari școli de dezvoltare personală din Quebec. Susține împreună cu echipa sa, ateliere și conferințe în toate țările francofone. Lise Bourbeau răspunde întrebărilor pe care le-a primit în timpul conferințelor și atelierelor susținute în ultimii ani. Această carte face parte dintr-o colecție de 7 cărți, tratând subiecte diferite. Iată câteva întrebări extrase din această carte: Care este cauza problemelor legate de bani, pe care le au atât de multe persoane în acest moment? Când avem convingeri inconștiente, care ne atrag probleme și insuccese, cum le putem schimba pentru a avea o viat.a reușită, din toate punctele de vedere? Cum aș putea să nu mă mai tem că îmi lipsesc banii? Mă doare spatele, în partea de jos și nervul sciatic. Mi s-a spus că aceste afecțiuni au legătură cu banii. Este adevărat? Aș vrea să știu de ce este atât de costisitor să faci un demers de dezvoltare interioară și căutare spirituală. Cum se întâmplă ca, unele persoane obțin totul foarte ușor, în timp ce alții trebuie să facă eforturi drastice pentru a obține aceleași lucruri?  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Despre bani si abundenta?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Despre bani si abundenta și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Despre bani si abundenta scrisă de Lise Bourbeau. Despre bani si abundenta a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Despre bani si abundenta este editura ASCENDENT - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ASCENDENT aici. Cartea Despre bani si abundenta face parte din categoria Dezvoltare Spirituala. Este o carte subțirică, are numai 64 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Despre bani si abundenta și, de asemenea, sperăm că autorul Lise Bourbeau, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde