Rezumat Iubiri de neuitat Vol.1: Jocul iubirii - Ivo Dima

Olivia Ashford are tot ce își poate dori o fată,  mai puțin atenția tatălui ei. Furia și durerea o împing să facă lucruri nebunești, de la sfidarea până la a avea sentimente interzise față de bărbatul care trebuie să o protejeze. Braden Wright a trecut prin iad pierzându-și inima sau cel puțin așa a crezut până o întâlnește pe ea.
Citește tot rezumatul cărții Iubiri de neuitat Vol.1: Jocul iubirii... De la prințesa lui tați,  Liv se transformă treptat în femeia pe care și-o dorește alături pentru totdeauna. Dar gheața din jurul inimii sale îl determină să o țină cât mai departe de el, iar Braden va face orice îi stă în putere pentru a-și proteja zidul de gheață. Amândoi sunt aruncați într-un joc al iubirii pe care pot să îl câștige doar împreună. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Iubiri de neuitat Vol.1: Jocul iubirii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Iubiri de neuitat Vol.1: Jocul iubirii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Iubiri de neuitat Vol.1: Jocul iubirii scrisă de Ivo Dima. Iubiri de neuitat Vol.1: Jocul iubirii a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Iubiri de neuitat Vol.1: Jocul iubirii este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Iubiri de neuitat Vol.1: Jocul iubirii face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 240 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Iubiri de neuitat Vol.1: Jocul iubirii și, de asemenea, sperăm că autorul Ivo Dima, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IUBIRI DE NEUITAT VOL.1: JOCUL IUBIRII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde