Rezumat Rivali Vol.1: Rivalul perfect - Ivo Dima

Lydia Donovan a cunoscut suferința sub toate formele posibile, însă are o determinare și o voință de a lupta în continuare cu ceea ce îi este menit să o rănească. Cu părinți care au neglijat-o și i-au oferit cele mai dureroase tratamente lipsind-o de afecțiunea lor, acesteia nu i-a rămas decât o fărâmă de speranță, că undeva în îndepărtare va exista acel ceva care o va face să fie ea din nou.
Citește tot rezumatul cărții Rivali Vol.1: Rivalul perfect... O Lydia întreagă care va fi fericită. Amintirile trecutului pătat vor dispărea în îmbrățișarea bărbatului iubit după care tânjește, dar pe care nu-l poate avea. Cicatricile vor fi estompate de sărutul său, dar ea, rezultatul păcatului tatălui său, va primi ceea ce nu i s-a oferit niciodată: iubirea. Dar ce faci atunci când dragostea trece granițele obsesiei? Iar Lydia se încăpățânează să-l viseze în continuu pe dușmanul tatălui ei, Hunter Deverell. Un bărbat mândru, orgolios și hotărât să distrugă familia Donovan, folosindu-se de iubirea și afecțiunea Lydiei pe post de armă letală. Ce se întâmplă când planul lui e dat peste cap de o complicație dulce și de o iubire mai puternică decât ura? Pot acești rivali să găsească drumul spre fericire? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Rivali Vol.1: Rivalul perfect?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Rivali Vol.1: Rivalul perfect și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Rivali Vol.1: Rivalul perfect scrisă de Ivo Dima. Rivali Vol.1: Rivalul perfect a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Rivali Vol.1: Rivalul perfect este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Rivali Vol.1: Rivalul perfect face parte din categoria Carti erotice. Este o carte rezonabil de groasă - are 288 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Rivali Vol.1: Rivalul perfect și, de asemenea, sperăm că autorul Ivo Dima, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII RIVALI VOL.1: RIVALUL PERFECT PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde