Rezumat Rivali Vol.3: Inimi rivale - Ivo Dima

Încă de la prima întâlnire, Jackson Deverell a încercat să își ascundă sentimentele pentru ea și mereu a eșuat, reușind să se facă de râs. Certurile și tachinările constante îl aduc în punctul în care nu mai poate să nege ceea ce simte pentru frumoasa doctoriță cu origini germane, dar când e pregătit să dea toate cărțile pe față, soarta are alt plan pentru el.
Citește tot rezumatul cărții Rivali Vol.3: Inimi rivale... Unul care o să îl împingă să facă cea mai mare prostie din viața sa.   Nora Heimer e o femeie frumoasă, temperamentală și fricoasă. Încearcă să își canalizeze toată energia asupra pacienților săi și a examenului de rezidențiat. Nu voia nicio secunda să se gândească la bărbatul după care tânjește din prima clipă în care a pus piciorul în Austin, Texas. Dar se întâmplă!    Iar când o decizie proastă îl îndepărtează din viața ei, Nora își dă seama că ar fi trebuit să își asume propriile sentimente și să nu fugă din calea iubirii.    Acum trebuie să îndrepte dezastrul pe care l-a lăsat în urmă și să fie fericită alături de rivalul pe care l-a iubit întotdeauna.    Nu rată ultimul volum din trilogie și vezi cum fiecare rival își găsește perechea și fericirea pentru restul vieții.  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Rivali Vol.3: Inimi rivale?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Rivali Vol.3: Inimi rivale și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Rivali Vol.3: Inimi rivale scrisă de Ivo Dima. Rivali Vol.3: Inimi rivale a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Rivali Vol.3: Inimi rivale este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Rivali Vol.3: Inimi rivale face parte din categoria Carti erotice. Este o carte rezonabil de groasă - are 272 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Rivali Vol.3: Inimi rivale și, de asemenea, sperăm că autorul Ivo Dima, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde