Rezumat Iubiri de neuitat Vol.3: Ritmul iubirii - Ivo Dima

Ritmul iubirii, volumul 3 din seria Iubiri de neuitat Eva Gray a crezut că viața ei e perfectă. Până când mama ei și-a părăsit familia fără nicio explicație și a lăsat o ură imensă în inima Evei.
Citește tot rezumatul cărții Iubiri de neuitat Vol.3: Ritmul iubirii... Ea s-a schimbat radical: dintr-o tânără sfioasă și inocență, într-o femeie fără frică și care își asumă riscuri imense. Eva crede că nimeni și nimic nu o va mai dezechilibra, până când îl întâlnește pe el. Ethan Wright e dur, arogant, bogat, afemeiat, sexi și mincinos. Crede că poate avea orice își dorește, până când noua prietenă a surorii lui îl ia complet prin surprindere cu un sărut. Ethan e hotărât să o domine, dar planurile lui sunt date peste cap de ritmul alert al dragostei adevărate. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Iubiri de neuitat Vol.3: Ritmul iubirii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Iubiri de neuitat Vol.3: Ritmul iubirii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Iubiri de neuitat Vol.3: Ritmul iubirii scrisă de Ivo Dima. Iubiri de neuitat Vol.3: Ritmul iubirii a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Iubiri de neuitat Vol.3: Ritmul iubirii este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Iubiri de neuitat Vol.3: Ritmul iubirii face parte din categoria Carti erotice. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 368 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Iubiri de neuitat Vol.3: Ritmul iubirii și, de asemenea, sperăm că autorul Ivo Dima, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde