Rezumat Iubiri de neuitat Vol.4: Incercarile iubirii - Ivo Dima

Încercările iubirii, volumul 4 din seria Iubiri de neuitat Robin King și-a pus inima pe tava cardiologului Caleb King, care se întâmpla să fie și soțul ei. Dar de-a lungul căsniciei, Robin e dezamăgită de răceala care se instalează între ea și bărbatul pe care îl iubește, și încearcă să își salveze mariajul cu fiecare bătaie a inimii sale.
Citește tot rezumatul cărții Iubiri de neuitat Vol.4: Incercarile iubirii... Prinsă între un trecut dificil și un viitor care pare imposibil, ea trebuie să treacă prin toate încercările pe care i le oferă dragostea, pentru a fi fericită alături de singurul bărbat pe care îl poate iubi. Așchia nu sare departe de trunchi. Caleb King s-a sacrificat de dragul prietenului său și acum e căsătorit cu o femeie de care s-a îndrăgostit iremediabil, pe care o ignoră în favoarea carierei sale de vis. Dar planurile lui eșuează lamentabil, împreună cu încercările sale patetice de a o ține pe Robin cât mai departe de el și se trezește satisfăcut în sala de operații, dar singur în pat. Pus față în față cu încercările dificile ale dragostei, Caleb își dă seama că e pe cale să își piardă sufletul pereche, cel pe care nu îl poate salva cu nicio operație. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Iubiri de neuitat Vol.4: Incercarile iubirii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Iubiri de neuitat Vol.4: Incercarile iubirii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Iubiri de neuitat Vol.4: Incercarile iubirii scrisă de Ivo Dima. Iubiri de neuitat Vol.4: Incercarile iubirii a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Iubiri de neuitat Vol.4: Incercarile iubirii este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Iubiri de neuitat Vol.4: Incercarile iubirii face parte din categoria Carti erotice. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 336 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Iubiri de neuitat Vol.4: Incercarile iubirii și, de asemenea, sperăm că autorul Ivo Dima, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde